Jump to content

Güzellik ve özsevgi


Nezihahaha

Önerilen Mesajlar

kendini iyi hissetmek için belki rahatlatmak için güzel bir girişim. Ama kendine çirkin ve kilolu demeyi bırakmalısın kendine acımasızlık yapmamanı öneririm. bunu yaptığın zaman büyüden çok daha fazlasını başarmış olursun güven bana dostum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben de bugünlerde bu konuya çok kafa yoruyorum. Kendimizi iyi hissetmememiz için yapay olarak oluşturulan bir dünyanın içindeyiz. İdeal güzellik ideal kilo ve olması gerektiği gibi yaşama peşinde koşmamız isteniyor. Emin ol ki kilo da versen ve en mükemmel estetik ameliyatı da olsan ya da en kuvveli iksiri de içsen bir süre sonra eğer kendinden şüphen varsa yeniden çirkin hissetmeye başlarsın. Arkadaşlar güzel tarifler önermiş, bense meditasyonla başlamanı önereceğim.  Kendimizi iyi hissettiğimizde bu dışımıza da yansıyor, emin olabilirsin bundan. Bol bol gülümsersen daha güzel görünürsün. Vücudunla sen barışık olursan kimsenin söz söylemeye hakkı olmaz. Hem meditasyonla iç ışığını yükselt hem de gülümsemenle dışta fark yarat. En sevdiğin renklerde kıyafetler giy ve iksirlerini öyle hazırla. Güzel olduğunu kabul ettiğinde herkes seni öyle görecek.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Esenlikler.

İnsanlar, elindekinin kıymetini bilmeli ve başkalarının acılarını önemsemeli. Eğer bunları yapıyorsanız muhteşem bir refah seviyesine ulaşırsınız. Unutmamak gerekir ki ne yaşarsanız yaşayın, sizin yerinizde olmak isteyen dünya da milyonlarca insan var. Bunun için aldığınız nefesin de yaşadığınız hayatın da değerini bilmek gerekir. Eğer bilmiyorsanız yaşadığınız hayatı hak etmiyorsunuz demektir.

İyi günler.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

03.04.2021 - 11:04 tarihinde, Nezihahaha yazdı:

Engelli, çirkin ve kiloluyum. Ne kadar uğraşırsam uğraşayım kilo veremiyorum. Kilo vermemi kolaylaştıracak, beni daha güzel hissettirecek, aynaya baktığımda kendimi sevmemi ve beğenmemi sağlayacak bir büyü var mı?

İntihar etmek

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...