CREMATORY Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 Yanlız yaşamaya alışmak zorundayız beyler, o yüzden annenizden bir şeyler öğrenmeye bakın yoksa para yetiştiremezsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 ben zaten alışığım yaw ne yemek isterseniz yapayım, ellerim on parmakta on marifettir, varmı yemek isteyen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 ben zaten alışığım yaw ne yemek isterseniz yapayım, ellerim on parmakta on marifettir, varmı yemek isteyen Önce sen yiceksen olur:D Niyazinin durumuna düşmeyelim sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 ok zeytin yağlı dolma yaptım yermisiniz yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 Patates kızartmasıda yemekten bıktım yemek yapmak gerçeken çok zor kıvamını saatini ne bileyim iyi ayarlamak lazım harbidende para yetiştiremiyorum yapabildiğim en zor yemek pilav onuda benden başka yiyebilen görülmemiştir ve karizmatik etsiz kıymasız bol zeytin yağlı yaparsan tencereyi bile yerim Ahhhh akşam oldu acıktım ne yapıcam diye düşünmekten alamıyorum kendimi neyseki hafta sonu annemin enfes yemeklerini yemeye devam edecem tek tesellim o ve ilginçtir pasta yapma konusunda çok iyiyimdir ama yemekte çok vasatım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 aaaaaaaaaaaa ner yaw onu pişirmede benim vaktim 10 dakika alır tabiiki zaman alıyor yemek yapana kolay geliyor buyur gel beraber yiyelim yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killercook Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Süper paylaşım olmuş.. Yanlız yaşamaya alışmak zorundayız beyler, o yüzden annenizden bir şeyler öğrenmeye bakın yoksa para yetiştiremezsiniz Crematory çok güzel demişsinde; ben aşçıyım ve 1 aydan beri yıllık iznimi kullanıyorum yalnız başıma evde. Eve misafir veya arkadaşlar gelmedikten sonra 3 öğün salça ekmek, tost, hazır pizza vb... ürünlerle besleniyorum:( Zannedersem bilmekle alakası yok çok fazla. Ev ortamında erkekler yemek yapmaya üşeniyor galiba:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GrimReaper Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 koptum yarıldım sabah sabah ölmeden yatacam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Merhaba Gnoxis üyeleri, Az önce çok basit bir yemek yapmak istedim (fazlasıyla acıkmıştım) Ve makarna yapmaya karar verdim Gerçekten basit oldu fakat ufak tefek değişikliklerle harika bir tat oldu. Belki sizde beğenir ve yaparsınız diye tarifini vermek istedim Malzemeler 50 gr susam 1 paket makarna (spagetti, fiyonk vs. tercihe göre değiştirin) Yarım bulyon et suyu Reyhan veya tercihe göre fesleğen 2 diş sarımsak 2 küp şeker Domates salçası Karabiber Tuz Ayçiçek yağı Hazırlanışı Tencerenizin içine su, yağ, et bulyon, 1 diş sarımsak ve tuzunuzu koyun. Ocağın altını en üst seviyede yakarak kaynatın. Fokur Fokur kaynayınca içine bol miktarda reyhan/fesleğen atın. Su hafif morlaşacaktır. Daha sonra iki tatlı kaşığı kadar salça koyun. Makarnayı kaynamış suyunuza atın. Makarna pişerken içine susam atın. En son makarnaların pişmesine 5 dk kala 2 küp şekerinizi ilave edin. Makarnayı pişirdikten sonra süzün fakat yıkamamanızı tavsiye ederim. Sosu Ben bu sosu kendi sevdiğim gibi yaptım tabii siz kendi zevkinize göre farklı bir sos yapabilir yada makarnayı sossuzda yiyebilirsiniz.. Makarnalar süzgeçin içindeyken tencereniz boş kalacaktır. Beyler size sesleniyorum bu tencerede yapın ki BULAŞIK ÇIKMASIN =) Herneyse. Bir miktar sıvı yağ salça bir miktar su ile salçayı kaynatın. İçine küçük bir diş sarımsak ve karabiber atın. Sarımsaklarınız pişince makarnanızı da tencerenin içine koyup iyice karıştırın. İşte bu kadaaaaaar UMARIM BEĞENİRSİNİZ =) AFİYET BAL ŞEKER OLSUUUN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Afiyet olsun ellen kendimi oktay ustanın sayfasında gibi hissettim bir an deneyeceğiz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 çok teşekkür ederim dostum:) lezzetli gözüküyor. bir o kadar besleyici de:) kesin denerim bunu ben de dün bir yemek doğaçlamaya karar verdim. yumurta soğan domates falan var içinde. ona da menemen ismini verdim. isteyen olursa anlatırım asdf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 geçen sene öğrenci evinde makarnanın her türlüsünü deniyorduk. Bu sene havalandık haftada 1 belki evde yemek yiyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 çok teşekkür ederim dostum:) lezzetli gözüküyor. bir o kadar besleyici de:) kesin denerim bunu Asıl ben teşekkür ederim beğenmene sevindim. Tarifimde değişiklikler yapar ve güzel olduğuna inanırsan bana da söylemeni rica ediyorum. Tekrarr afiyet olsuun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Çok canım çekti gerçekten, yapmayı denicem her ne kadar etrafı batırsam da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 buda benden bir tarif o zaman sabah kahvaltıda çok hızlı,pratik bir şekilde yapabileceğiniz bir tarif yemeğimizin adı : Baharatlı tost malzemeler : tost ekmeği veya çavdarlı ekmek kaşar peyniri domates salçası tereyağ veya terem yağ sanada olur fark etmez kekik, pul biber ve nane Yapılış : Ekmek dilimlerini tezgaha alın. Dilimin birine bir bıçak yardımıyla salça sürün. Ev yapımı salçayı tuzsuz olursa tercih edin. Üzerine belirttiğim baharatlardan serpiştirin. Kaşar peynirini dilimleyip yerleştirin. Peynirin üzerine parça parça tereyağı koyup ikinci dilimi üzerine koyup pişirin. Şimdi bana tostun tarifi mi olur diyenler de olacak ama bence bunu denemeyen de çok kişi olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 buda benden bir tarif o zaman sabah kahvaltıda çok hızlı,pratik bir şekilde yapabileceğiniz bir tarif yemeğimizin adı : Baharatlı tost malzemeler : tost ekmeği veya çavdarlı ekmek kaşar peyniri domates salçası tereyağ veya terem yağ sanada olur fark etmez kekik, pul biber ve nane Yapılış : Ekmek dilimlerini tezgaha alın. Dilimin birine bir bıçak yardımıyla salça sürün. Ev yapımı salçayı tuzsuz olursa tercih edin. Üzerine belirttiğim baharatlardan serpiştirin. Kaşar peynirini dilimleyip yerleştirin. Peynirin üzerine parça parça tereyağı koyup ikinci dilimi üzerine koyup pişirin. Şimdi bana tostun tarifi mi olur diyenler de olacak ama bence bunu denemeyen de çok kişi olacaktır. Kaşar peynirde neymiş? Hele öğrenciysen..peh peh çok lüks bu menünün malzemeleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 ben size bir tane içecek bir de yemek veriyorum çilekli freeze ve süper doyurucu tost MALZEMELER İÇECEK Yoğurt Süt Çilek hazırlanışı yoğurtu alın çileği ya da başka bir meyveyi belki de şukellayı karıştırın.mixere atın 1.30 dk karışsın sonra üstüne sütü ekleyin benim tavsiyem kahve ama hazır olanlardan .Sonra da biraz daha karıştırın.Buzdolabına koyun ya da içine buz atıp için MALZEMELER SÜPER DOYURUCU TOST 1 adet tırtıkllı patates cipsi (siz anladınız marka vermek istemiyorum) 2 adet büyük tost ekmeği (bence siz iki tanesini birlikte yapıştırın ) Kremalı domates karışımı (yapımı çok kolay domatesi alın kesin biraz püre gibi olsun sonra tüm kremayı döküün tabi tava da yapıcaksınız bunları haa sonra üstüne baharat falan atın bir de sos karışırken biraz kaşar eritin içine koyun sonra sos pişip tam hazır olunca tavayı ateşten alın) İstek üzerine biraz ketçup Susam Tuz Leblebi Kaşar tostu alın içine cipsi doldurun cipsin üstüne sosu ve biraz ketçupı dökün sosun içine biraz erimiş kaşar katmıştık hatırlıyosanız o yüzden çok fazla kaşar koymayın içine zaten öğrenciyseniz çok koymazsınız baharatları ekleyin birkaç leblebi koyun hazır. yanına da muz kızartması yapabilirsiniz (tost muzları kesip aliminyum folyonun iiçine atın 1 dk orada kalsınlar sonra bir tavaya azıcık yağ dökün ve muzları yağa atın kızarırken üstüne şeker dökün piştikten emin olunca servis yapın) Not:Ben denedim yaptım ölmedim size de birşey olacağını sanmıyorum üstelik gayet enfesler bu arada tosttaki cipslerin üstüne salsa sosu da koyabilirsiniz ) Dip Not:Muz kızartmasını bir programda görmüştüm benim değil yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Ben Gnoxis üyelerinin büyük bir eksikliğini tamamlamışım Herkes tarif vericek galiba.. Çok saol black. ilk tarifine hayran kaldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 o değil de bu tost adam öldürür bence sen ucundan kurtulmuşsun en ucuzu tavuk döner burda 1tl al ye gıdaklamaya başlıycaz biz yakında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Öğrencilik mi ? hatırlamak istemiyorum ekonomik olmak isteyenler yemeği sulu yapıp çorba olarak içine ekmek doğrar sonra da ana yemeğe geçebilir arkadaşım öyle yapardı. Standart domatesli makarnadan sıkıldığım için ona biber ve en son beyaz peynir de katıyorum.Yağ ile biberleri kavurup,domates rendesini ekliyorum.Kapağı kapalı 2 dk falan pişiyor.Altını kapatıp makarnayı içine döküyorum ve üzzerine beyaz peynir serpiyorum.O şekilde karıştırıyorum.Güzel oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roket adam Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 teşekkürler denicem bunu denemek zorunda kalıcam yani mecburen öğrencilik malum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.