-
Similar Topics
-
Animelerden Sözler/Diyaloglar
Burada animelerden beğendiğimiz sözleri ya da diyalogları paylaşalım Spoiler içermemesine dikkat edelim dicem ama oldu ki içeriyor baştan uyarınızı yapın -Death Note- "Dünya'daki üç büyük dedektif, 'L, Erald Coil, Danuve' benim. Bir çoğu kimliğimi araştırmaya kalkıp bu oyuna kanıyorlar. Eğer bu sırrı tutarsanız, bu çilek sizin." -L ( Sevimli şey -Bleach- "Gerçekten de... hayal kırıklığına uğradım. Kurosaki... Kılıcında gördüğüm tek şey "KORKU". Saldırırken "Birini kesmekten korku, Yer: Anime & Manga
-
Şizofrenik Nağmeler - (Meduz)
Seni kırdım mı Meduz? Neden artık gelmiyorsun? Oysa hala fısıltılı sesin kulaklarımda çınlıyor. Çaresiz zamanlarımda yanımda olmana o kadar alışmıştım ki... Şimdi yine çaresizim. Olacağım, oluyorum derken aşık oldum. Hani sana uzak durmanı istediğim kız vardı ya işte ona. Kalbiminm alıcılarıyla oynamadan ilk defa acısız ve ayrılıksız bir aşk filmi çekiyorum... Başrol oynarmısın demek istiyorum ona. Yardımına ihtiyacım var Meduz, bu sefer bütün vazgeçilmişliklerimi 4 metrekarelik bir mezara gömme, Yer: Not Defteri
-
Kitapçı İle Diyaloglar......
burada okuyacağınız konuşmalar, ben, teletabikamil ve bir arkadaşımızın daha emekleriyle kurduğumuz bir kitapçı dükkanda yaşadığımız ilginç diyaloğların bazıları.... - kemal tahirin esir şehrin insanları var mı? -var -aaa bu çok kalın, incesi var mı? -incesi!... -evet.. - yok abla.. -ama bana incesi lazım.. -ortadan bölelim abla!.. - oluyo mu öyle... ......................................... - bu kitabı kaça alırsın? - 1 lira. - ne, ben 10 liraya aldım! - ama ben a, Yer: Gnoxis Cafe
-
Şizofrenik Çocuk Şarkıları.....
Şizofrenik Çocuk şarkıları -------------------------------------- beeeş beeş beş numara oon oon on numara michael jackson madonna gir chuvala sallan sallan vur duvara.... ------------------------------------ dağdan bir kız geliyor döne döne döne döne geliyor bir kız dağdan bir kız döne döne geliyor dağdan döne döne dağdan bir kız geliyor geliyor bir kız dağdan döne döne --------------------------------------- bir aslan miyav dedi minik fare kükredi fareden korktu kedi kedi p, Yer: Gnoxis Cafe
-
Çocuklarla Komik Diyaloglar
birinci yeğen: - amca kendine işkence edilmesinden zevk alanlara ne deniyordu? exnihilo (amcadır kendisi) + mazohist. birinci yeğen: - peki başkalarına işkence etmekten zevk alanlara ne deniyordu? exnihilo: + sadist. ikinci yeğen: - diğerlerine ne deniyor? **** -abla sen gitar mı çalıyosun? -evet. -o zaman ben sana abayı yaktımı çalsana. -.........!!! **** + dayı bu ne? - çakmak güzelim + niye? - ?!?1? **** küçük yeğen annesine, Yer: Gnoxis Cafe
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.