İksir Yapımı Örneği: Ay Parfümü (Sezgiler ve psişik-büyüsel güçler için Ay iksiri)
-
Similar Topics
-
Bir Kimseyi Kendinizden Soğutmak İçin Büyüler
1. Karayılan Kökü Büyüsü Banyo, hem ilişkiyi sonlandırmak hem de size zararı dokunan bir kimsenin cesaretini kırıp uzaklaştırmak için kullanılır. Karayılan kökünü yanınızda taşımak ise sadece ilişkiyi sonlandırmaya yarar. - Kıyılmış karayılan kökü (black cohosh) üzerine kaynar su ekleyerek demleyin. - Küveti su ile doldurun. - Karışım soğuyana kadar bekleyin. - Küvete girin ve durulanmadan önce karışımı posasıyla birlikte tüm bedeninize uygulayın. 2. Ayrılık Tozu (I) - Bu bitkilerin k, Yer: Witchcraft
-
güzellik büyüsü,iksiri,ritüel vb.?
merhabalar,bu konuda bana yardım edebilecek birileri varsa çok memnun olurum, Yer: Pano
-
Güzellik iksiri ( spell ) .
Öncelikle ; ~ Mutfağınızda pozitiv atmosfer yaratın : mumlar , tütsü , çiçekler , loş ışık ve huzurlu sakin bir müzik (Klassik müzik ) . Geçelim iksirimize : - Emaye tencere ve ya tavada bir portakalın kabuğunu pişirin ( yıkamayı unutmayın ) . Sonra soğuk bir havuç suyu hazırlayın . Bir kaşık bal ile portakalı ateşten alın ve havuç suyuna katın , ardından isteye bağlı vanilya ekleyin . İksirimiz şimdi hazır ve çok lezzetli . Akşam dışarı çıktığınızda size cazibe verecek ve daha çekici görün, Yer: Witchcraft
-
Android için favori uygulamalarım
Android favori oyunlarım : 1-Avakin life: role playing 3d sanal gerçeklik oyunu beni çok şaşırtan bir oyun her ay yeni konular,itemler hepsi çok güzel indirirseniz haber verin ekliyim arkadaş olarak. 😊 2-Brain test: zeka ve bulmaca oyunu vakit geçirmek için güzel bir oyun . 3-clash of clans: strateji oyunu . * * Android favori photo editor uygulamalarım: 1-PicsArt: çok severek kullanıyorum birçok ayrıntılı özelliği var. 2-Picskit: picsart'ın akrabası diyeb, Yer: Cep Telefonu ve Tabletler
-
Cadılar için parfüm tarifleri .
Cadılar için parfüm tarifleri ~ ( Alıntıdır . ) Ay rahibesi parfümü . 1 damla Queen of the Night yağı , 3 damla gül yağı ve 1 damla limon mineçiçeyi yağını koyu kahverengi ve ya mavi bir yağda 4 ons beyaz alkollü içkiye ekleyin . Birleştirmek için karıştırın . Toprak ana parfümü . Eşit miktarda gül ve paçuli yağı karıştırılır ve birleştirmek için kombinlenir . Bir cadı sanatı . 8 ons alkoııü içkiye 60 damla misk , 30 damla keten ( amber ) ve 30 damla bergamo, Yer: Witchcraft
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.