Jump to content

Felaket Bir Test


nihtwish

Önerilen Mesajlar

>

> 1.Bu testte cevabi A olan ilk soru hangisidir?

> A.1

> B.2

> C.3

> D.4

> E.5

> 2.Bu testte sadece iki ardisik sorunun cevabi aynidir. Bunlar hangi

sorulardir?

> A.7 ve 8

> B.9 ve 10

> C.11 ve 12

> D.13 ve 14

> E.15 ve 16

> 3.Bu testte cevabi E olan kaç soru vardir?

> A.3

> B.4

> C.5

> D.6

> E.7

> 4.Bu testte cevabi E olan ilk soru hangisidir?

> A.9

> B.10

> C.11

> D.12

> E.13

> 5.Bu testte hangi harf sadece bir defa cevap olmustur?

> A.A

> B.B

> C.C

> D.D

> E.E

> 6.Bu sorunun cevabi bu testteki hangi sorunun cevabiyla aynidir?

> A.16

> B.15

> C.14

> D.13

> E.12

> 7.Bu sorunun cevabi bu testteki 19. sorunun cevabiyla aynidir. Bu cevap

hangisidir?

> A.A

> B.B

> C.C

> D.D

> E.E

> 8.Bu sorunun cevabi bu testte toplam kaç kez cevap olmustur?

> A.4

> B.5

> C.6

> D.7

> E.8

> 9.Bu testte cevabi sesli harf olan kaç soru vardir?

> A.6

> B.7

> C.8

> D.9

> E.10

> 10.Bu testte cevabi sessiz harf olan kaç soru vardir?

> A.7

> B.8

> C.9

> D.10

> E.11

> 11.Bu testte cevabi bu sorununkiyle ayni olan son soru hangisidir? A.10

> B.12

> C.13

> D.14

> E.15

> 12.Bu testte cevabi bu sorununkiyle ayni olan ilk soru hangisidir? A.4

> B.5

> C.6

> D.7

> E.8

> 13.Bu testte bu sorunun cevabi bundan sonra (bu hariç) kaç kez geçecektir?

A.5

> B.4

> C.3

> D.2

> E.1

> 14.Bu testte hangi harf en çok cevap olmustur?

> A.A

> B.B

> C.C

> D.D

> E.E

> 15.Bu testte bu sorunun cevabi ilk olarak hangi soruya cevap olmustur? A.5

> B.6

> C.7

> D.8

> E.9

> 16.Bu testte cevaplari soru numaralarinin sirasiyla yan yana yazilinca anlamli

bir kelime çikan sorular hangileridir?

> A.3, 4, 5 ve 6

> B.5, 6, 7 ve 8

> C.6, 7, 8 ve 9

> D.7, 8, 9 ve 10

> E.11, 12, 13 ve 14

> 17.Bu testin ilk ve son sorularinin cevaplari nedir?

> A.A ve E

> B.B ve D

> C.C ve C

> D.B ve A

> E.D ve E

> 18.Bu testte hangi harf daima soru numarasi çift olan sorulara cevap olmustur?

> A.A

> B.B

> C.C

> D.D

> E.E

> 19.Bu testte hangi harf toplam 7 kez cevap olmustur?

> A.A

> B.B

> C.C

> D.D

> E.E

> 20.Bu sorunun cevabi bu testte daha önce kaç kez geçti?

> A.5

> B.6

> C.7

> D.8

> E.9

 

(alıntıdır)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çıkarımlar....

1. İlk 5 srudan birinin cevabı A dır.

2. 7-8. , 9-10. , 11-12. , 13-14. , 15-16. sorulardan biri ardışık aynı cevaplıdır.7-8 ardışıksa E olamaz.

3. Teste cevabı E olan en az 3 en çok 7 soru vardır.

4. Bu testte 9. sorudan önce E cevabı yoktur.

5. Testte bi şık yalnızca bir kez cevap olarak kullanılmaktadır.

6. 6. sorunun cevabıyla 12,13,14,15,16. sorulardan birinin cevabı aynıdır.

7. 7. soru ve 19. sorunun cevapları

vs.vs.vs.

.

.

.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ilgiç bişeymiş tüm testi düşünce anlaşılıyıyor birikintinin acıklamsından anladım bende ama gereksiz bişey onu anlayınca luzumsuz anlamadan öncede saçma demiştim yada ben hiç bişey anlamdım bir özlliği var harelde hemen camurda atmayım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

>

> 1.Bu testte cevabi A olan ilk soru hangisidir?

> A.1

> B.2

> C.3

> D.4

> E.5

> 2.Bu testte sadece iki ardisik sorunun cevabi aynidir. Bunlar hangi

sorulardir?

> A.7 ve 8

> B.9 ve 10

> C.11 ve 12

> D.13 ve 14

> E.15 ve 16

> 3.Bu testte cevabi E olan kaç soru vardir?

> A.3

> B.4

> C.5

> D.6

> E.7

> 4.Bu testte cevabi E olan ilk soru hangisidir?

> A.9

> B.10

> C.11

> D.12

> E.13

> 5.Bu testte hangi harf sadece bir defa cevap olmustur?

> A.A

> B.B

> C.C

> D.D

> E.E

> 6.Bu sorunun cevabi bu testteki hangi sorunun cevabiyla aynidir?

> A.16

> B.15

> C.14

> D.13

> E.12

> 7.Bu sorunun cevabi bu testteki 19. sorunun cevabiyla aynidir. Bu cevap

hangisidir?

> A.A

> B.B

> C.C

> D.D

> E.E

> 8.Bu sorunun cevabi bu testte toplam kaç kez cevap olmustur?

> A.4

> B.5

> C.6

> D.7

> E.8

> 9.Bu testte cevabi sesli harf olan kaç soru vardir?

> A.6

> B.7

> C.8

> D.9

> E.10

> 10.Bu testte cevabi sessiz harf olan kaç soru vardir?

> A.7

> B.8

> C.9

> D.10

> E.11

> 11.Bu testte cevabi bu sorununkiyle ayni olan son soru hangisidir? A.10

> B.12

> C.13

> D.14

> E.15

> 12.Bu testte cevabi bu sorununkiyle ayni olan ilk soru hangisidir? A.4

> B.5

> C.6

> D.7

> E.8

> 13.Bu testte bu sorunun cevabi bundan sonra (bu hariç) kaç kez geçecektir?

A.5

> B.4

> C.3

> D.2

> E.1

> 14.Bu testte hangi harf en çok cevap olmustur?

> A.A

> B.B

> C.C

> D.D

> E.E

> 15.Bu testte bu sorunun cevabi ilk olarak hangi soruya cevap olmustur? A.5

> B.6

> C.7

> D.8

> E.9

> 16.Bu testte cevaplari soru numaralarinin sirasiyla yan yana yazilinca anlamli

bir kelime çikan sorular hangileridir?

> A.3, 4, 5 ve 6

> B.5, 6, 7 ve 8

> C.6, 7, 8 ve 9

> D.7, 8, 9 ve 10

> E.11, 12, 13 ve 14

> 17.Bu testin ilk ve son sorularinin cevaplari nedir?

> A.A ve E

> B.B ve D

> C.C ve C

> D.B ve A

> E.D ve E

> 18.Bu testte hangi harf daima soru numarasi çift olan sorulara cevap olmustur?

> A.A

> B.B

> C.C

> D.D

> E.E

> 19.Bu testte hangi harf toplam 7 kez cevap olmustur?

> A.A

> B.B

> C.C

> D.D

> E.E

> 20.Bu sorunun cevabi bu testte daha önce kaç kez geçti?

> A.5

> B.6

> C.7

> D.8

> E.9

 

(alıntıdır)

 

 

1-b

2-a

3-b

4-a

5-c

6-a

7-d

8-d

9-e

10-d

11-e

12-d

13-e

14-d

15-e

16-a

17-d

18-a

19-d

20-a

 

 

soruyu 9 ve 10. sorudan olasılık vererek çözmeye başlarsanız cevabı çıkıyor :)

çözüm açıklamasını yazmak çok uzun olduğu için üşendim :)

doğru ve sonucu olan bir test. teşekkürler.gecenin bu saatinde uğraştırdığın için :((

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • Eril Tahakkümün Bir Aracı Olarak Sinemada Tecavüz

      ‘Vesikalı Yarim’ i izlemiş miydiniz? İzlemişseniz eğer unutmamışsınızdır bu neredeyse tüm aşklar gibi kırık biten hikayeyi ve güzeller güzeli Türkan Şoray’ın vesikalı halini.  Filmin başlangıcında İstanbul’un kenar mahallelerinden bir manav, bir gece erkek arkadaşlarıyla alem yapmaya Beyoğlu’nda bir pavyona gider. Film de açıkça söylenmez ama sezdirilir; gecenin sonuna doğru masadaki üç erkek belli ki geneleve doğru yola çıkar. Kahramanımız Halil’in karşısına da konsomatris Sabiha çıkar. Pavyond

      , Yer: Sinema

    • Bir terapi yöntemi : Affetmek

      BİR TERAPİ YÖNTEMİ : AFFETMEK alinti:psikospritüel.com       Antalya Ruhbilim Okulu 3 yıldır " Birey ve toplum sağlığında affetmenin koruyucu ve geliştirici etkisini vurgulamak amacıyla ve affetme kapasitesini arttırmak için bir şampiyonluk "düzenliyor. İlki 2003 Antalya Dolphinland'de , ikincisi 2004 İstanbul Naturel Beden,Zihin, Ruh Festival'inde yapıldı. Biz affetmeyi hep karşı tarafı affetmek diye düşünürüz. Bense daha çok kendimizi bir durumdan affetmek, bağışlamak üzerinde durmak istiyo

      , Yer: Evrensel Enerjiler ve Farkındalık

    • Şu An Ne Dinliyorsun? Yorum Yap, Bir Dizesini Yaz, Paylaş!

      nightwish the pharoah saıls to orıon cok saglamdır tavsıye ederım

      , Yer: Diğer Müzik Türleri

    • Yeni bir aşk büyüsü daha

      İlk önce bir kağıt veya deri üzerine sevdiğinizin adı soyadını yazıyorsunuz siyah mürekkeple (anne ismi veya baba ismi varsa daha iyi olabilir) Kırmızı bir mum yakıyorsunuz Sevdiğinizi imgeleyip muma odaklanıyorsunuz inandığınız tanrı varsa ondan yardım diliyorsunuz örnek olarak Ay tanrı ve tanrıçaları affınıza sığınarak sizden yardım istiyorum --- kızı --- --- beni sevsin bana aşkla dolsun diyip bir kaç kez tekrarlıyorsunuz inanarak hissederek. sevdiğinizin ismini yazdığınız kağıdı yakıyo

      , Yer: Witchcraft

    • Üstteki Üyenin Bir Uzaylı Olduğunu Öğrenseydin Ne Derdin

      Oyun gayet basit üstteki üyenin bir uzaylı olduğunu ve yeni öğrendiğinizde ilk diyeceğinizi yazın   bkz : Abi ne olacak bu marsın hali ya gel bi 24lük açalım   Gibisinden

      , Yer: Forum Oyunları

×
×
  • Yeni Oluştur...