Jump to content

Önerilen Mesajlar

Stephen King'in çok satan romanından uyarlanan '11.22.63' 2016 yılında gösterime girecek bilimkurgu ve gerilim türündeki dizilerinden biridir.

Mini seri olarak planlanan dizi 8 bölümden oluşacaktır.

 

Yönetici yapımcı olarak J.J. Abrams, Stephen King, Bridget Carpenter ve Bryan Burk hizmet verirken, Bad Robot Productions ve Warner Bros. Television şirketleri üretilecektir.

 

Oyuncu kadrosunda ise James Franco, Chris Cooper, Cherry Jones, Sarah Gadon, Lucy Fry, George MacKay, Daniel Webber, Leon Rippy, T.R. Knight, Brooklyn Sudano ve Josh Duhamel gibi isimler rol almaktadır.

 

Sıradan bir öğretmen olan Jake Epping (James Franco), kasabanın lokantasının deposunda 1960 yılına açılan bir dolap olduğunu öğrenir. Bu sırrı ona lokantayı işleten arkadaşı Al Templeton (Chris Cooper) vermiştir. Bir kanser hastası olan Al ömrünü John F. Kennedy'i suikastını önlemekle geçirmiştir. Bu durum onda takıntı haline gelmiştir. Eğer Kennedy'i kurtarırsa bu durumun kelebek etkisi yaratarak Amerika'yı daha yaşanılası bir ülke haline getireceğine inanmaktadır. Yakında öleceğini bildiği için sırrını Jake ile paylaşır. Jake geçmişe giderek Amerika Başkanı Kennedy suikastını engellemeyi kendisine görev edinir. Yalnız ortada şöyle bir sorun vardır. Dolabın içinden geçip geçmişe gittiğinde zaman hep aynı saat ve aynı anda başlamaktadır. Geçmişte kaç yıl yaşarsan yaşa geri döndüğünde sadece iki dakika geçmektedir. Görevi tamamlayıp döndükten sonra bir kez daha dolaptan geçer ve geçmişe dönerse kader çizgisi tekrar ilk haline dönmektedir.

http://www.hddizifilmbox.com/wp-content/uploads/2016/02/11.22.63-izle.jpg

masal perisi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konusu ilginçmiş game of thronesun sezon finali yaptığı supernatural ve flash'in 1 aydır yeni bölümü çıkmaması beni bu diziye bağlayabilir.

Bu arada dizinin 1.sezonu yayınlanmış bitmiş bile benmi konuyu hortlattım acaba :derisive:

İmdb den 8.4 almış oyuncularda iyi gibi hemen seyrediyim bari zaten canım sıkılıyordu.

11.22.63 (TV Mini-Series 2016) - IMDb

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...