Jump to content

Hedgewitchlerin Tarifleri....


Terra

Önerilen Mesajlar

Adaçayı Gargarası:

 

Malzemeler:

Adaçayı :)

1 Adet Limon

Kestane Balı ama Çiçek Balıda olur

Nane Yağı 7 Damla

Altınbaşak

 

Hazılanışı:

Adaçayı, altınbaşak ve limon bir güzel kaynatılır.Kestane balı bu karışımın içine ilave edilir ve karıştırılır.Bir damlalıkla alınan nane yağı damlatılır.

 

Kullanımı:

Bu karışımdan bir yudum alınıp gargara yapmadan önce kokusuylan bir buhar banyosu yapın.ondan sonra gargarayı yapıp yutun.Bu karışım boğaz iltihaplarını giderirken altınbaşak sayesinde böbrek ve idrar yollarını temizler ve bu tarif dışında sırf altınbaşağın demleme suyu yaralarda ve diğer sakatlanmalarda temizlemek ve pansuman yapmak için kullanılabilinir.

 

Doğal Yarabandı:

 

Malzemeler:

Kuru Civanperçemi

Söğüt Kabuğu (ağrı kesici)

Defne Yaprakları

Papatya

Lavanta Yağı 6 Damla (Vazgeçilmezim)

Pamuk

 

Hazırlanışı:

Sögüt kabuğunu çok az suda kaynatın ve kaynarken bu karışımın içine papatyaları atın.Defne yapraklarını lapa yapın ve lavanta yağını bir damlalıkla defne lapasıyla karıştırın.Bu iki karışımı karıştırıp kuru civanperçemiyle birlikte (civan perçemlerini biraz toz haline getirin) pamuğu bir kese formuna soktuktan sonra doldurun ve yaranın üzerine koyun ve gazlıbez yardımıyla yaranın üzerine sabitleyin.Antiseptiktir ve yaranın kapanmasını hızlandırır.

 

Siyahnokta Giderici:

 

Malzemeler:

8 Yemek Kaşığı Toz Şeker

20 Damla Okaliptüs Yağı

20 Damla Biberiye Yağı

20 Damla Nane Yağı (Hepside yirmi damla hahahaha)

1 Adet Limon

 

Hazırlanışı:

Toz şekeri bir güzel ezin ve içine bir damlalık yardımıylan bu üç yağı damlatın ve karıştırın içine limon suyunuda sıktıktan sonra hazırdır.

 

Kullanımı:

Siyahnoktalı bölgelerin üzerine bu tuzumsu karışımı yedirerek sürün toz şeker siyahnoktaların üzerinde dolaştıkça bunları sökecektir, toz şekerin kristalimsi yapısı dolayısıyla siyahnoktalar yavaş yavaş azalmaya başlıyacaktır.

 

Boğaz Şurubu:

 

Malzemeler:

Nane

Vişne

Limon

2 Damla Okaliptüs Yağı

Melekotu

Oğulotu (Aynı zamanda ateş düşürücü)

Şeker

Çok Az Sarımsak yani bir dişten bile az bayaaa bi az yani...

 

Hazırlanışı:

Nane, vişne, limon, melekotu ve oğulotunu kaynatıp içine şeker ilave edin ve bir 'şerbet' hazırlayın.Bu karışımın içine ' damla okaliptüs yağını bir damlalık yardımıyla damlatın.İşte hazııııııııııırrrrrrrrr.

 

Kullanımı:

Bu şurubu için, tadıylan rahatlattığı gibi boğaz sorununuzuda düzeltecektir.

 

Böcek Sokmalarına Karşı Merhem:

 

Malzemeler:

Fesleğen(aynı zamanda böcek kovucu)

Biberiye(aynı zamanda böcek kovucu)

Saterotu

8 Damla Lavanta Yağı

 

Hazırlanışı:

Bunları bir güzel damıtın ve bu karışımın içine lavanta yağını bir damlalık yardımıyla katın ve karıştırın.

 

Kullanımı:

Bu merhemi sokulan yerin sivri sinek ısırığıda olabilir direk sürün.İsterseniz söğüt kabuklarıda damıtma işlemine katabilirsiniz acısını geçirecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • Cadılar için parfüm tarifleri .

      Cadılar için parfüm tarifleri ~        ( Alıntıdır . ) Ay rahibesi parfümü . 1 damla Queen of the Night yağı , 3 damla gül yağı ve 1 damla limon mineçiçeyi yağını koyu kahverengi ve ya mavi bir yağda 4 ons beyaz alkollü içkiye ekleyin . Birleştirmek için karıştırın . Toprak ana parfümü . Eşit miktarda gül ve paçuli yağı karıştırılır ve birleştirmek için kombinlenir .  Bir cadı sanatı . 8 ons alkoııü içkiye 60 damla misk , 30 damla keten ( amber ) ve 30 damla bergamo

      , Yer: Witchcraft

    • Aura Şarj Edici Su Tarifleri

      Merhaba çok uzun bir aradan sonra sizlere aura şarj etme suları tarifleri yazacağım. İksir yazmayı uygun görmüyorum çünkü iksirler çok daha özel ve enerji yüklenmiş sıvılar olarak olarak ayıracağım onları. Bu yazımızda doğanın güzel ve doğal enerjilerinden faydalanacağız,   Aşağıda bulunan tarifleri her zaman kullanabilirsiniz. Herhangi bir sınırlama yoktur. Tamamen deneme yanılma yöntemleri ile tarafımdan kullanılmıştır. Yani size bir kaynak veremiyorum..   Aura sularımızı mutlaka içme suyund

      , Yer: Aura&Çakralar

    • Tütsüler ve bazı tarifleri

      Düşündüm ki bazı kişilerin tütsü bakımından az bilgileri olduğunu düşündüm bende bazı tarifler paylaşayım dedim bazı kaynaklardan yabancı dilden bizzat kendim çevirdim =)   -Aşağıda vereceğim bitkiler tütsü yapımında kullanılan bitkiler =) (Bazı zararlı bitkileri yazmadım solunum yolunda kalıcı zararlar bırakabilirler) Zaten uzman olanlar kendileri toparlayacaktır =)   Sabbat tütsüsü   Defne Rezene Kekik Yarpuz Mührü Süleyman (burdaki bir çok kişi süleyman'ın mührü zannetti kendisi bitk

      , Yer: Witchcraft

    • Sandviç Tarifleri (Resimli)

      [h=1]Kroq Mösyö-Sandviç[/h] http://img.yemektarifleri.com/photos/16664/12932265658432919_400.jpg     Tarif     Sevgili Ufuk'un bloğundan denediğim tariflerden biri daha.Buna benzer bir tarif de sofra dergisinde görmüştüm,ama ben Ufuk'un tarifini denemek istedim.Kahvaltıda özellikle çocuklar çok beğendi.Malzemelerde ölçü yok,dilediğiniz miktarda kullanabilirsiniz.Tarifi aynen aktarıyorum. Tost ekmeği Dana jambon Kaşar peyniri ( Tost yapar gibi dilimlenmiş olacak ) Yumurta, Süt Galeta un

      , Yer: Gnoxis Cafe

    • Yemek Tarifleri

      Filiz Akın yıllardır yazmış olduğu yemek tariflerini bir yemek kitabında topladı.     Misafir ağırladığında mutfağa kendisinin girdiğini söyleyen Filiz Akın'ın en büyük yardımcısı eski eşi emekli diplomat Sönmez Köksal. Yeni yemek kitabı yazarı Filiz Akın, hem yeni kitabı, hem güzellik sırları, hem de evhayatı hakkında konuştu.     SEVDİĞİM TARİFLER VAR     Kitaptaki yemek tariflerini nasıl belirlediniz? Ben bir profesyonel değilim, yemek konusuna meraklı biriyim sadece. Dünyaca ünlü oyuncu

      , Yer: Gnoxis Cafe

×
×
  • Yeni Oluştur...