Jump to content

Psi - Wheel Yapamıyorum Diyenler Buyrun !


nekro_3

Önerilen Mesajlar

Psi-Wheel'in nasıl hazırlandığı; Önce Bir İğne [toplu iğne değil] ,Kalem Ucu da Olabilir. Bir silgi ve Birde KARE kağıt alın. Kare olan kağıdımız ne çok büyük, nede çok küçül olmalı ve kağıtta "+" şekli görüleceği tipte ortalardan katlayın.(kağıt katlanmalardan sonra 4 kareye bölümlü gibi görünecek)

 

Kağıdın fazla büyük olmaması gerekir çünkü uçları yere değebilir, kağıdın fazla küçükde olmaması gerekir yoksa işiniz zorlaşır.Kağıdın üst tarafı çok sivride olmııycak kareli defter kullanıosanız 22 x 22 kare yapabilirsiniz daha kolay olur. Silginin üzerine dik olarak batırılmış duran iğnenin üzerine kağıdımızı yerleştiriyoruz fakat kağıdı iğneye batırmayın, sadece üstüne yerleştirin. İşte Psi-Wheel mekanizmamız hazır.

 

 

Psi Wheel Yapmaya Geçelim :

Arkadaşlar önce mekanizmayı önünüze koyun şimdi gözlerinizi kapatın . bi boşluk hissedin 0 duygu durumuna geçin 30 sn hiç bişi düşünmeyin . şimdi kendinizi denizde bir gece vakti sandalda balık tutarken hayal edin . 2 dakka boyunca buna odaklanın . daha sonra aniden kendinizi kağıdın üzerinde hissedin. onu sanki bir dönen bir oyuncak gibi hissedin . Luna Park tasınız ve ona biniyorsunuz . ama onun ilerlemesi için elektiriğe değil koca bir parmakla itilmeye ihtiyacı var. ve parmakla biri onu itiyormuş gibi imajine edin . elleriniz bunu düşünürken kağıttan bi 3-4 cm civarı uzakta olsun. şimdi onun itilen parmakla yavaş yavaş döndüğünü düşünün .3 parmakla çevirmede bir hızlandığını hayal edin .kendinizi dönüyor görün . gözlerinizi açın bu sefer o mekanizmanın üzerinde başka biri var ve siz onu parmaklarınızla itiyorsunuz . (Gözleriniz Açık). Elleriniz yine mekanizmanın 3-4cm uzağında...

yavaş yavaş ilerlediğini imajine edin . bunu böylece sürdürün...

 

İlk denediğinizde olmadımı... 2. defa deneyin ... yine mi olmadı ? 3. defa deneyin !!

merak etmeyin ve kendinizi kasmayın !! en fazla üç gün içinde enerjinizi kontrol edebilecek kadar psi- wheel yapabileceksiniz. Bu Benim kendi yöntemim ve sadece 1 gün de enerjimi kontrol edebilecek kadar geliştim SIra Sizde Hadi Göriim Sizi Yawrularım .!!!!!:devil::D:D:D:D:devil:

 

Mekanizmanın Hazırlanışı Bölümü Alıntıdır ......

Psi Wheel Yapmaya Geçelim bölümü ise tamamen benim eserimdir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşım Türkçe'mize dikkat edersen sevinirim...

Bir de astral seyahatle ilgili konular var ama biraz daha konular açılsa bilgili arkadaşlarımız taragından güzel olmaz mı? Mesela bize deneyimlerini anlatsalar, Aşama aşama neler yapabileceğimizi anlatsalar (örneğin: ilk astral seyahate çıktığımızda neler yapabiliriz biraz gelişince neler yapabiliriz falan!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu bilgilerin çoğu siede mevcut. İlk zamanlar sadece ev içersinde dolaşmanız sizin için daha iyi. Geliştikten sonra evrenler arası yolculuk bile yapabilirsiniz. Tabii bu evreye gelmek sanıldığı kadar kolay değildir. Deneyimleri anlatmak biraz özele girer çünkü geliştikten sonra çıkılan astral seyahatlerin çoğu bir amaç uğruna olur. Ve bazı özel durumların anlatılmaması gerekir, bilgiler saklı kalmalıdır. Fakat bu konunun psi-wheelle alakası olmadığını da belirtmeden edemiycem. Deneyimler için bir başlık açılmıştı istersen orada isteğini tekrardan belirt.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...