Jump to content

Majikal Uygulama Temelleri (8) Güneş Eteri Yükleme şu şekilde yapılır


Mystick

Önerilen Mesajlar

(önceki yazının devamı..)

 

Bir: Hava açıkken sabah saat 10’dan önce güneş ışığında dikilin. Güneş ışığı ile aranızda cam olmasın. En iyisi açık havada bir yerdir. Fakat doğru konumlanmış açık bir pencerenin önünde de olur. Yüzünüz güneşe dönük durun. Gözlerinizi kapatın. Bedeninize mümkün olduğunca çok güneş ışığı değsin. Avuç içleriniz öne bakacak şekilde kollarınızı iki yana açın. Güneş ışığının vücudunuza nüfuz edişini hissederek yavaş yavaş nefes alın.

İki: Bir dakika kadar sonra kollarınızı dirseklerinizden kırın, ellerinizi içeri çevirip yukarı kaldırın. Alnınızın birkaç santim ötesinde neredeyse birbirlerine değecek şekilde durmalı, avuç içleriniz içeri doğru bakmalıdır. Elinizden geldiğince net bir biçimde ışığın ve ısının avuç içlerinizden alnınıza aktığını imgeleyin.

Üç: Ellerinizi yavaşça alnınızdan güneşsinirağına indirin, bütün bu hareket boyunca imgelemeyi sürdürün. Bunu bitirdiğinizde elleriniz geniş bir süpürme hareketiyle birbirinden ayırın. Eğilebildiğiniz kadar eğilin ve kolların iki yana açılı olduğu ilk duruşa geri dönün. Bu süreci yedi kez tekrarlayın.

Ay Eteri Yükleme tam olarak aynı şekilde yapılır. Fakat bu sefer enerjinin kaynağı güneş ışığı değil, ay ışığıdır. Ay Yükleme çalışması yalnızca ayın büyüme evresinde yapılmalıdır. Yani ay döngüsünün ilk aşamasında, yeni ay ile dolunay arasında yapılmalıdır. En iyisi saat 10’dan önce yapmaktır.

---

Bu iki egzersizde nefeşi, eter bedene etkide bulunmak için yapılır. Güneş Dünya’nın temel fiziksel enerji kaynağı olduğu gibi temel eterik enerji kaynağıdır. Nefeşin merkezlerini solar güçle yüklemek eterik bütününe enerji verir. Öte yandan ayın eterik güçleri, özellikle pek anlamayıp “sezgi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...