Jump to content

Tikla Astral Seyat Yap


astralci

Önerilen Mesajlar

görüntü konsantrasyonu artırmak için kullanılıyor kullanılan ses de tek bir frekansta ses o da konsantrasyon için.görüntüden ziyade sadece sesi kullanmanızı öneririm arkadaşlar.

 

netten bulabileceğiniz brain wave generator adında bir programla istediğiniz frekansta ses elde edebilirsiniz.lucid rüya astral seyahat hepsi için ayrı frekanslar var(kişiye göre değişir elbette)

sevgiler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben uykumda yaşıyorum.daha önce bunu çoook kez yaşadım ama ne olduğunu bilmiyordum.astral seyahat hakkında bilgi edindikten sonra tekrar yaşadım.hani tarif ederler ya vücutta karıncalanma olur kalp atışı gibi ses duyulur uğultular olur vs. ben bunları yaşıyorum hatta uyuduğumu fakat rüyada olmadığımı farkediorum bilincim yerinde yani.gözlerimin kapalı olduğunun da farkındayım ama etrafımı görebiliyorum fakat bir türlü bulunduğum yerden kımıldayamıyorum sorun nerde anlayamadım. panik mi yapıyorum acaba farkında olmadan? bana yardımcı olabilcek biri varmı?seyahate çok yakınlaştığımın farkındayım ama icraat yok...yardıııım

:clapping::clapping::clapping:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ay ayyy çıkıyodum cidden çıkıyodum..Şoktayım:S

Pc başında sandalyemde otururken valla.Gözlerimi kapatıp sadece sese konsantre olayım dedim.Bi 15-20 saniye sonra hareket edemediğimi farkettim.Birden uyuştu hertarafım.Videodaki seside duyuyodum ama aynı anda garip uğultularda vardı.Çenem titremeye başladı ama ben yine korktum yine bişeyler yapıp durdurdum.Ekrana baktığımda video bitmişti çoktan:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dikkatli odaklandım sadece ileri geri gitti sürekli bedenim bi boşluğa düştüğümü hissettim gözlerimi görüntüden çektim.. ben bişe sormak istiorum bu videodaki çemberi ben bunu izlemeden önce görmüştüm ama siyah ve altın sarısı olarak bi kaç gün önce akşam üzeri biraz uzanıyım dedim bi müddet sonra kendımı hem uyur halde hem uyanık halde görmeye başladım yani nasıl desem yatıorum uyuyorum ama bilinçli uyku gibi .. bi an kendimi salonun ortyasında buldum kırmızı altın sarısı ve siyah olarak salonu gördüm görüş açımda kocaman siyah çemberler vardı iç içe aynı videodaki gibi nerdeyim dedim geri adım attım gözümü açtım yatıorum ama uyumuordum yani merak ettiğim bu çember olayını neden görüor olmam ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

selam videoda bazı bölümlerde resimde değişiklikler oluyor.büyük ekran izleyince resmin üst ve alt kısmına yakın yerde iki tane = işareti var.başta yok sonra var oluyor sonra tekrar kayboluyor.belki bi çeşit hipnoz yöntemi olabilir.bide bizim farketmediğimiz daha çok değişiklikler oluyordur resmin içinde.paylaşım için sağol.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...