Jump to content

Back To The Future (Geleceğe Dönüş)


MALCOLMX

Önerilen Mesajlar

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/5/52/Back_to_the_future.jpg/384px-Back_to_the_future.jpg

 

Geleceğe Dönüş filmi ilki 1985 yılında olmak üzere üç seride çekilmiştir.Film Marty Mcfly'la Dr.Brown 'ın zaman içindeki maceralarını konu almaktadır.Marty 18'li yaşlarda tipik bir Amerikan gencidir.Dr.Brown ise çılgın bir profesör'dür

 

http://www.bttfturk.com/martydoc.jpg

 

Filmin ilki (Geleceğe Dönüş) Marty doktorun buldugu zaman makinesiyle yanlışıkla 1955 yılına annesi ile babasının gençlik yıllarına gitmesiyle başlar.Burada Marty zamanın akısını değiştirecek olaylarda bulunur ve bunları düzeltmesi gerekmektedir

 

http://www.bttfturk.com/dss.JPG

 

Filmin ikinci serisi (Gelecege Dönüs 2) ise Marty ile Doc.Brown bu sefer 2015 yilina gider burada Marty 'nin çocuklarinin yaptigi bir hatayi düzeltmek isterler ama bunu yaparkende baska hatalar yaparlar ve zamanin kirilmasina neden olurlar.Marty ve Doc.Brown bu sefer zamani tekrar kendi çizgisine getirmek zorundadir.

 

Filmin üçüncü ve son serisi olan (Geleceğe Dönüş 3) ise Doc.Brown'nın yıldırım çarpmasıyla zaman devrelerinin karışması ve bunun üzerine 1885 yılına gitmesi ve orada geçen olayları konu almaktadır.

 

Macera,komedi ve bilimkurgu türlerini içeren bu muhteşem filmin yapımcılıgını Steven SPILBERG,yönetmenliğinide Robert ZEMECKIS üstlenmistir.

 

 

 

Bu filmi sevmeyen varmı bilmiyorum ama ben hastasıyım:) Çocukluk yıllarımızın Kahramanları ve hayal gücümüzün ateşleyicileri...Muhteşem bir kült seri:thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu filmin üstüne film tanımam baa.... :D

 

hey marty:D 1-2-3 ARdı ardına gelmis 3 basarılı film VE BİFF:rofl: Her bolumde ne sekilde olursun o gübre kamyonu:rofl:

 

ORJİNAL dublajsız halini izlemenizi tavsiye ederim....Ve go johny go go go:dance2:

 

Bu filmi seviyorum Cocukluk filmlerimden...O Zamana gore cekilmis en iyi bilim kurgu filmlerindendir...Espriler ayrı bi harika İsmin Calvin klein mi:rofl:

 

Ve o muhtesem sahne Marty radyosyon kıyafeti ve Saç kurutma makinası o bir uzaaylı:D

 

Konuyu acan arkadasa tesekkürler:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çocukken bende çok değişik duygular uyandıran bir filmdi... Filmde gündüz sahneleri sanırım sıklıkla sabah erken saatlerde çekilmiş. Işık içimi açıyor. Bazı kısımlarda serin ikindi zamanları olabilir... Ruhuma hitap eden eden bir ışık aralığı var filmde. Sanki gece yağmur yağmış da sabahında güneşli ve serin bir hava...

 

 

 

 

 

 

Filmlerdeki karanlık çekimleri sevmiyorum değil. Mesela Batman filmleri boğucu benim için. Star Wars da öyle... Ama Gizli Dosyalar boğmuyor aksine içine çekiyor...

 

 

Yine Rambo 1 de çok fresh...

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...