Bunu bir bedeli olur mu
-
Similar Topics
-
Sorunuma yardımcı olur musun?
Merhabalar ilk öncelikle kendimi tanıtayım,23 yaşındayım ve aile baskısını şu zamana kadar çektim, alt tarafı telefon ile erkek arkadaşımla konuşurken neden sofranın kurulmasına yardımcı olmadım diye azar işittim üstüne ablamla tartıştık saç başa, bunu duyan annem de saolsun eksik olmadı beni üstüme oturmuş şekilde beni ablam bi yandan annem bir yandan dayak yerken buldum kendimi. Bu sadece baskılardan bir tanesi idi. Ve ben o gün dayanamayıp erkek arkadaşımj aradım gel diye bıktım gel al beni d, Yer: İnsan Psikolojisi
-
Düşün ki O Bunu Okuyor
Söylemek isteyipte yazamadığınız şeyleri buradan paylaşabilirsiniz.., Yer: Gnoxis Cafe
-
Birçoğunuz bunu ilk defa duymuş olacaksınız
gercek bir olaydır.(sunay akından alıntıdır) 1900'lü yılların başında Avrupanın güçlü devletlerinden olan fransa o dönemin diğer devletlerine haber göndererek yeni bir savaş makinası bulduklarını ve bu makina ile gösteri yapılacağını diğer devletlerin bu davete yetkili 2 askeri üye ile katılabileceklerini bildirirler.Gösteri günü ortalık mahşer yeri gibi kalabalıktır.Osmanlıdan gösteriyi izlemeye gelen sadrazam ...........paşa(ismini tam hatırlayamıyorum) ve yanında genç bi, Yer: Atatürk'çü Düşünce Kulübü
-
Gram Altın Fiyatı 2018 Sonunda Ne Olur? Uzmanlar Ne Diyor?
Altın, 2018 yılına döviz kurlarındaki dalgalanmalara bağlı olarak bir düşüş bir yükseliş kaydederek başladı. Yıl genelinde dalgalı seyrin devam edeceği konuşulurken, bazı uzmanlar daha iyimser yorumlar yapıyor ve altın yılı olacağını düşünüyor. Özellikle ons bazında fiyatların 1350 doların üzerine yükselerek 1500 dolar bandına kadar yükseleceği düşünülüyor. Gram altının ise 180 liranın üzerine çıkması bekleniyor. Citigroup altın fiyatlarının yıl sonu seviyeleri için ilk yorumlardan birisini y, Yer: Gnoxis Cafe
-
Hala sigara içiyormusunuz? Öyleyse bunu izleyin!
Sigara tüketimi en fazla olan ülkelerden biriyiz. Sigaradan ölenlerin sayısı da bir hayli fazla. Koyulan yasaklar bile sigara bırakmaya neden olmadı. Bu videoyu izlemek belki sigarayı size bıraktırır. Sigaranın size nasıl zarar verdiğini gözlerinizle görün http://www.metacafe.com/watch/914475/still_smoking_watch_this/, Yer: Sağlık
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.