Anneme musallat olan varlık
-
Similar Topics
-
'Varlık Daveti' konusunda yardim?
merhaba ben majisyen olmak isteyen ve varlik davetleri tarafindan oldukca ilgisi cekilmis bir insanim.Bir soru sormak istiyordum.Forumda demon gibi varliklarla calismaya baslamadan once daha dusuk seviyeli varliklarla calisin denmis.Benim sorumsa bu varliklarin neler oldugu ve bu varliklarla nasil iletisime gecilebilecegi..., Yer: Maji ve Türleri
-
Elemental Varlık Yaratma
Elemental Varliklar insanlarin icerdigi bes element yerine bir yada iki element iceren ruhlardir.Yaraticilari tarafindan belirlenen belli zekalari vardir.Astralda yada Psisik dünyada yürütülen belli görevlere yardimci olurlar.Onlar usaginiz olabilirler. Ates elementi sekil almadan (formlanmadan) önce ates topu olarak belirir. Su elementi sekil almadan (formlanmadan) önce cam top olarak belirir. Hava elementinin mavimsi bir rengi olacaktir. Toprak elementi ise kil renginde, Yer: Paranormal Varlıklar
-
Ruhsal Varlık : Katie King
http://3.bp.blogspot.com/_C-ood3gRhK4/TDuXMmmDFrI/AAAAAAAAAyw/yQOnYFQuZl4/s320/Katie_King.gif Ruhsal Varlık Katie King ve Sir Daniel Douglas HUME RUHSAL VARLIK KATİE KİNG İngiliz medyum Florence Cook ‘un Maddeleştirdiği Katie King adlı ruhsal varlık en ünlü Materyalizasyon olayıdır. Katie King Materyalizasyon özelliğine sahip bir ruhsal varlıktı.Tıpkı normal insanlar gibi yürüyebiliyor ve konuşabiliyordu.Tam anlamıyla madde haline gelebiliyordu. 1850 den 1870 lerin ortasına kadar Katie, Yer: Paranormal Varlıklar
-
Bu Taş Hakkında Bilgisi Olan Var mı?
Merhabalar öncelikle, Aşağıda paylaştığım fotoğraftaki taş orman benzeri bir yerde bulundu. Ufalanabiliyor biraz kuvvet uyguladığımda ve fotoğraftakinden daha parlak. Çok ilgimi çekti fakat ne olduğu hakkında bir bilgim yok. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı acaba?, Yer: Bioenerji
-
Bu Taş Hakkında Bilgisi Olan Var mı?
Merhabalar öncelikle herkese. Aşağıdaki fotoğraftaki taşa orman benzeri bir yerde denk geldim. Yumuşak da bir yapısı var aslında fakat çok parıltılı, fotoğraftakinden daha da fazla aslında. Ben bu konularda pek bilgili değilim, eğer tahmini olan varsa yorum yapabilir mi acaba?, Yer: Alternatif Terapiler
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.