Jump to content

Anneme musallat olan varlık


UmuTDemiR

Önerilen Mesajlar

Öncelikle merhaba, bu konuda bir bilgim yok, yıllarca hep uzak durmaya da çalıştım hatta ama ailenizden birinin başına gelince duramuyorsunuz. 

Öncelikle, özellikle bu bir haftadır çok kötü annem, bundan önce de kötüydü, yakın bir dönemde çok büyük travmalar yaşadık. Kendisinin durumundan bahsetmem gerekirse;

Sürekli yorgun, ve sancılı. Tek başına kalamıyor, sesler duyduğunu söylüyor, banyo yapamıyor, başından aşağı su döktüğümüzde nefesi kesiliyor hemen elleriyle sımsıkı bana tutunuyor. Sürekli intiharı düşünüyor, sadece beni düşündüğü için yapmadığını ama istersek beraber yapabileceğimizi bir kaç kez söyledi, ben bir kere kendisini denemek için onayladığımda çocuklar gibi sevindi... Ben bütün bunların psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyordum ve hatta doktora da gittik. Ancak dün gece ikincisi olmak üzere iki kere vücudunun her tarafı kesik bir biçimde uyandı. Kendisine karşı büyü yapıldığını biliyoruz, bizzat babam iki kere yakalandı bize, ve babamın çevresinden bir kaç kadının daha annemle uğraştığını biliyoruz. 

Şimdi sorum şudur, ne yapmalıyız? Bilgim olmadığı için kendi başıma ya da sağdan soldan duyduğum yanlış şeylerle bir şey yapmaya çalışıp durumu daha kötü hale getirmek istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...