Karanlık Ama Neşeli Çocuklar: Depeche Mode
-
Similar Topics
-
Hayvanlar Arasında Büyümüş Vahşi Çocuklar
İnsanı insan yapan etkenlerin çevre mi yoksa kalıtım mı olduğu tartışıla gelmiştir. Psikoloji ve eğitim kökenli bilim adamları insan kişiliğinin ve davranışlarının oluşumunda çevrenin önemine dikkat çekerken, tıp ve biyoloji kökenli bilim adamları kalıtıma vurgu yapmışlardır. Sanırım iki tarafı da uzlaştıracak ve memnun edecek saptama; “insan, kalıtımın belirlediği sınırlar içerisinde çevrenin şekillendirmesiyle insan olur” şeklinde olur. İnsanların yalnız başlarına yaşayıp yaşayamayacakları he, Yer: İnsan Psikolojisi
-
karanlık korkusu
benim karanlık korkum var ve korktukça daha kötüye gidiyo bu meret.yalnız yatamıyorum mesela yanımda sesleneceğim mesafede biri olmalı.çok komik biliyorum ama karanlığın içinde sanki paranormal bir varlık beni çekip götürecek.yalnız tek başıma bir odada yatabilmek istiyorum geceleri rahatça.eşşek kadarım:D yalnız yatamamak komik oluyo.bunu yenmem için bir öneriniz var mı?ne yapmalıyım?, Yer: İnsan Psikolojisi
-
Çocuklar, Oyunlar, Kent - Martin Krastev
1953 Sofya doğumlu olan sanatçı, Sofya Sanat Akademisini bitirdikten sonra mastırını Prof. Al. Poplilov yönetiminde tamamladı. 1983 yılından beri Yunanistan’da yaşamını ve sanatını sürdürmektedir. Şehrin başa çıkılmaz çekiciliği, ebedi ve şimdiki zamanın ahengine bağlıdır.Kentin eski sokaklarında, sütunlarında, basamaklarında, ahşap balkonlarında, kafesli pencerelerinde, kubbelerinde yüksek minarelerinde ve sessiz kulelerinde efsanelerle, Doğu ile Batının hikâyeleri bir arada bulunmaktadır.Yo, Yer: Plastik Sanatlar
-
Aile İçi Şiddetin Çocuklar Üzerindeki Etkileri...
Aile İçi Şiddetin Çocuklar Üzerindeki Etkileri Aile içinde kadına yönelik şiddetle çocuklara yönelik şiddet arasında sıkı bir ilişki bulunmaktadır. Yani bir evde aile içi şiddet varsa, o evde yüksek ihtimalle çocuklar da şiddet görmektedir. Örneğin, Amerika'da yapılmış olan bir araştırma eşlerine şiddet uygulayan erkeklerin yüzde 50'sinin aynı zamanda çocuklarına da şiddet uyguladığını ortaya koymaktadır. Çocuklar aile içindeki şiddetten doğrudan, fiziksel olarak yaralanarak etkilenir., Yer: İnsan Psikolojisi
-
Marrowbone (Karanlık Sır)
Şaşırtıcı bulduğum,iddialı bir gerilim filmi. Dört kardeş, yıllardır birlikte sürdükleri mutlu mesut hayatlarını Annelerinin ölümüyle birlikte devam ettirmeyi amaçlamaktadır. Bunun için annelerinin ölümünü herkesten saklamaları gerekmektedir. Gerekçe olarak'ta mirasın öz çocuğa değil kendilerine kalmasıdır. Ancak en küçük kardeş olan Jane'nin annesiyle birlikte yıllardır kapalı bir kutu gibi gizli tuttukları bir sır ölümün habercisi olabilir. Çatı katında yaşayanlar kardeşler, Yer: Filmler
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.