Yönetmen Şıbolovzade’nin ‘Hasat’ Adlı Film Senaryosunun Bir Kısmının İrdelenişi
-
Similar Topics
-
En Sevdiğiniz Film Replikleri
http://www.sulinet.hu/ikep/2006/02/ericgengszter.jpg Amma çok çıkar değil mi? İmzamla başlayayım, Chopper filminden. Ana karakter (Eric Bana) iflah olmaz biri olduğu söylenince şöyle der: Chopper: Beethoven'ı bile eleştirenler oldu. Hadi üçünün adını sayın sayabilirseniz., Yer: Filmler
-
Bir Yönetmen ; Andrey Tarkovski
"simdiki zamanin içinde yakin gelecekte meydan gelecek önüne gecilmez bir felaketin butun on kosulları mevcut" Andrey Tarkovski benim daha bitirebildiğim filmi olmadı itiraf edeyim. ama çok hayranı var. özgeçmişini paylaşıyorum. sevenler - sevmeyenler varsa paylaşalım buradan. Nisan1932 tarihinde, şu anda Beyaz Rusya sınırları içindeki Ivanono'nun Zavraje bölgesinde doğdu. Sergei Eisenstein'den sonra adı en çok duyulan Rus sinemacılardan biri olan Andrei Tarkovsky ( Ünlü şair Arse, Yer: Yönetmenler
-
Film İzlemek mi Kitap Okumak mı ? Tartışalım.
sizce fılm ızlemek de ınsana bır seyler katar mı? yanı kıtap okurken kendimize bir şeyler katarız. görüşlerimiz ve kültürümüz artar. aynı şey film izlemek için de geçerli mi? ama değerli filmlerden bahsediyorum... konuyu saçma bulmayın kızarım yoksa agresifimmm ) çok merak ediyorum kendi kendime verdiğim cevaplar bana yeterli gelmiyor... sizlerin de düşüncelerini öğrenmek isterim. Teşekkürler..., Yer: Gnoxis Cafe
-
Film Önerebilir misiniz ?
Arkadaşlar,Bir kaç gün sonra yolculuğa çıkıyorum . (Otobüs yolculuğu ) . Bildiğiniz gibi çok sıkıcı olur bu yolculuklar. Sizden istediğim Son yıllarda çıkan ilginç ve bir okadar da içinde bilim-kurgu barındıran filmler önermeniz. Şimdiden teşekkürler, Yer: Filmler
-
Duygusal film önerisi istiyorum
Merhaba dostlar bana Amelie, Pan'in labirenti vb. gibi ağlatacak cinsten filmler önerirmisiniz şimdiden teşekkürler, Yer: Gnoxis Cafe
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.