Kabala Dizini
-
Similar Topics
-
Kabala ve 12 Burç
Astroloji ve Kabala hakkında yazdığı son kitabı ‘Kozmik Gezgin’ şimdiden çok satanlar listesine girdi. Gahl Eden Sasson, burçlar ve İbrani alfabesi ile birlikte size yol gösterici detaylar sunuyor. KOÇ - HE: Antik İbranicede He, bir öncünün ve keşifçinin içinden bakarak uzaktaki ufku görebildiği ‘penceredir’. Gözler ruhun pencereleridir. Bu tarz bir görsel meditasyon, sadece yaşamınızı canlandırmayacak aynı zamanda yüksek nefsinizin ihtiyaçlarına ve dürtülerine ulaşmanıza olanak tanıyacaktır., Yer: Kabala
-
Kabala ve Sufizm
Amerikalı Musevî araştırmacı Thomas Block’un şok tezi: “Kabalistler 12. ve 13. yüzyılda sûfîlerin düşüncelerini aldılar ve bunları kendi mistisizmlerine yerleştirdiler. Daha sonraki asırların Musevîleriyse bunları kendi geleneksel düşünceleri olarak benimsediler.” Thomas Block’un Amerika ve Türkiye’de aynı anda yayımlanan kitabı beraberinde büyük tartışmaları da getirecek gibi görünüyor. “Şalom-Selam: Gizemli Bir Kardeşliğin Öyküsü” kitabının kendisi de Musevî olan yazarı Thomas Block’a göre M, Yer: Kabala
-
Kabala hakkında yardım!!!
Merhaba arkadaşlar sizlere yüksek müsadenizle bir soru sormak istiyorum kabala tanrıyı ifşa ettiği söyleniyor fakat ya bu iblisin bir oyunu ise sonuçta tanrı bir somutluk değil bir bilinçtir bir şeyi ol demesiyle oluyor o zaman olma demesiyle olmaz duyduğuma göre kabalayı masonlar illuminati siyonistler vb. örgütler kullanıyorlar b,neyse konu konuyu açıyor benim sorum işleyiş hakkında detaylı bilgi vericek arkadaşlar varsa ilgilenebilirler mi ? Şimdiden teşekkür ederim, Yer: Kabala
-
kabala ilgili soru
Merhaba 2 yıl önce böyle konu açmıştım http://www.gnoxis.com/artik-cok-yorldum-59091.html?highlight= konunun ismide [h=2]artık çok yorldum[/h]selam arkadaşlar 20 yaşındayım ve erkeğim ergenlikten beri işimin rast gitmemesi istediğim fırsatlarımın olmaması beni yoruyor elime fırsat tam gececek diyorum ama elimden gidiyor bu fırsat artık huzur istiyorum ailevi sorunum yok çok şükür ama ben engelliyim ama aklım var elim kolum tutuyor ancak ne askere alıyorlar ne işe iş ilanlarına gittiğim z, Yer: Kabala
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.