android Android için favori uygulamalarım
-
Similar Topics
-
Cadılar için parfüm tarifleri .
Cadılar için parfüm tarifleri ~ ( Alıntıdır . ) Ay rahibesi parfümü . 1 damla Queen of the Night yağı , 3 damla gül yağı ve 1 damla limon mineçiçeyi yağını koyu kahverengi ve ya mavi bir yağda 4 ons beyaz alkollü içkiye ekleyin . Birleştirmek için karıştırın . Toprak ana parfümü . Eşit miktarda gül ve paçuli yağı karıştırılır ve birleştirmek için kombinlenir . Bir cadı sanatı . 8 ons alkoııü içkiye 60 damla misk , 30 damla keten ( amber ) ve 30 damla bergamo, Yer: Witchcraft
-
Kanser için?
Dedemin karaciğer kanseri olduğunu öğrendim bugün. Belki çok çocukça bir başlık gelecek size ama elim kolum bağlı gibi durmak bana kötü geliyor ve beni üzüyor. Ne yapabilirim? Öneriniz var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim?, Yer: Alternatif Terapiler
-
Korku ve Endişelerden Kurtulmak İçin “Psoas Kası”nızı Rahatlatın
http://yeniboyutlar.com/wp-content/uploads/2015/06/ruh-kasi-psoas.jpg Korku ve Endişelerden Kurtulmak İçin “Psoas Kası”nızı Rahatlatın! Yapılan araştırmalar psoas kasının psikolojik halimize ve fizyolojik sağlığımıza direkt etki ettiğini gösteriyor! Hızı giderek artan hayatımız içerisinde yeteri kadar dinlenmediğimiz, yeteri kadar esnemediğimiz zamanlarda psoaskasımız da gerilir ve hep gergin kalır. Peki gerginleştikçe korku ve endişeye neden olan bu kası en basit şekilde nasıl esnetebili, Yer: Sağlık
-
Yeni Baslayanlar İçin Astral Seyahat
ASTRAL SEYAHAT NEDİR Bedenimizi belirli bir süre terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmemiz mümkündür. Şuurumuzun bedenimizin dışına yansıması yada diğer bir tanımla, şuurluk alanımızın genişleyerek beden dışına taşma olayına Astral Seyahat veya Suur Projeksiyonu adı verilir. Bu yansıma fiziki evrenin her hangi bir noktasına olabildiği gibi, fiziki evrenin ötesindeki ortamlara da olabilmektedir. Diğer duylar dışı algıla, Yer: Astral Seyahat
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.