Metalin Devleri DC Çizgi Romanlarının Kapaklarında
-
Similar Topics
-
Uygun fiyata çizgi roman.
Öncelikle ingilizce geliştirme amacıyla çizgi roman okumak istiyorum.Ancak fiyat konusu beni sıkıştırıyor.Dc ve marvel okuyacağım ve sorularım şunlar: 1. The new 52 öncesi evreni hikayeleri artık yayınlanmıyor mu? 2.Bir çizgi roman yaklaşık ne kadar? 3.Çizgi roman okumak zevkli mi?Kitap kurduyum bu beni endişelendiriyor...Bekleneni veremez belki diyorum bazen., Yer: Çizgi Roman
-
ALLAH'ın 99 İSMİ çizgi roman oldu..
Geçen yılın haberi ama, görmeyenler için açtım, İmanlı X-men diyebiliriz. http://www.occidentalis.com/blog/images/The%2099.jpg İlk İslami çizgi roman The 99, Allah'ın 99 sıfatının her birini temsil eden kahramanların maceralarını anlatıyor. Marvel'in yayınladığı 'Maşallah Man'lerin fikir babası ise Arap medyasının ünlü CEO'su Naif Al-Mutawa. 1 Mayıs 2006 yani yarından itibaren; 'Gölgelerin gücü adına'nın yerini 'Bismillahirrahmanirrahim,' kırmızı pelerinin yerini siyah 'tesettür,' X-Men,, Yer: Çizgi Roman
-
Hangi Çizgi Film Karakteri Olmak İsterdiniz?
Hangi çizgi film/anime karakteri olmak isterdiniz acısıyla, tatlısıyla, karizmasıyla, yüzünüzde patlayan acme roketleriyle, Yer: Forum Oyunları
-
Avucumda yeni bi cizgi olustu
Konuyu umarim dogru yere acmisimdir.Sag avucumun alt kisminda daha once olmayan bir cizgi olustu.Yani bunun kaderle vs bi ilgisi olabilir mi?yada bunun bi anlami olabilir mi sizce?, Yer: Fal ve Kehanetler
-
Donald Duck'ın Çizgi filmlerde Gösterdiği 50 Kutsal Geometri Şekli
Öncelikle başlığı yanlış yere açtıysam gerekli yere taşınmasını rica ederim. Takip ettiğim bir sitede rastladım. Video biraz uzun lakin atlatarak ayrıntıları inceleyebilirsiniz. Çok hoş bir şekilde hazırlamışlar., Yer: Komplo Teorileri
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.