Telif Haklarına İlişkin Yasal Uyarı
-
Similar Topics
-
Emniyet Müdürlüğü'nden Kayıp Çocuklarla İlgili Uyarı
Türkiye kayıp çocuklarını arıyor. Farklı şehirlerden art arda gelen kayıp çocuk haberlerinin ardından ebeveynler de tedirginlik yaşıyor, uzmanlar ve yetkililerden ise uyarılar geliyor. Bir uyarı da Rize Emniyet Müdürlüğü'nden geldi. http://i.hizliresim.com/LD3rjz.jpg Rize Emniyet Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Çocuklarınızı 'Polis geliyor! Seni polise vereceğim' diyerek korkutmayın. Korkutmayın ki ebeveynlerini kaybeden çocuklar polisimizin yanına rahatlıkla gele, Yer: Gündem
-
Türkiye’deki Yasal Eroin Fabrikaları
Türkiye’deki Yasal Eroin Fabrikaları Adını hepimizin bildiği meşhurBayerilaç firması 1897 yılında bir ilaç keşfedip tescil ettiriyor. Müthiş ağrı kesici özelliği olan ilaç, bir yıllık fare testlerinin hemen ardından, kanser, tüberküloz ağrıları için zaman kaybetmeden piyasaya sürülüyor. Hikâyeye göre, Bayer’de çalışan bir mühendis, keşfettikleri ilacın insan bedenindeki etkilerini tam anlamak ve bir test sürüşü yapmak için, ilacı damarına enjekte ediyor, ilacın etkisindeyken de “Ken, Yer: Tarihi Kişiler ve Olaylar
-
Güneşte Şiddetli Patlama - Uyarı
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2014/09/g%C3%BCne%C5%9F-patlama-371.jpg Bu kez Dünya’ya çok yakından geçmesi öngörülen patlamanın, Dünya’daki uydu haberleşme sistemlerini, radyo dalgalarını ve manyetik alanları etkilemesi bekleniyor. Yüksek enerji ve manyetik alan taşıyan plazmanın, önümüzdeki birkaç gün içinde atmosferdeki manyetik alanı bozabileceği bildiriliyor. Kolorado’ daki Uzay ve Hava Tahmin Merkezin(NOAA)‘deki yetkililer kuvvetli Güneş patlamasının etkilerine karşı uyarı, Yer: Uzay ve Gizemleri
-
Bu bir uyarı mı?
Merhaba. Bir süredir rüyamı kontrol etme ve değiştirme işleriyle uğraşıyorum ve başarıyorum diyebilirim. Çok sık rüya gören ve oldukça fantastik rüyaları olan biriyim( en son kıyamet gününü görmüştüm) fakat bu seferki rüya anlam veremediğim bir şekilde beni etkiledi. Bilinçaltımın bir oyunu mu yoksa gerçek bir uyarı mı bunu anlamak istiyorum. rüyam bu kez (ilk defa) üç katmanlıydı; yani rüyamda, rüyadaydım ve rüyada rüya görüyordum. (umarım anlatabildim) her birinde bir ton değişik olay, Yer: Lucid Rüya
-
Türk adını kullanan iş yerlerine uyarı!
Adında “Türk” olan özel şirkete, ırkçılığı çağrıştırdığı gerekçesiyle “Türk” kelimesini çıkarması için yazı gönderildi. 5 GÜN İÇİNDE DEĞİŞTİRİN Erzurum Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 1 Nisan 2013’te bazı şirketlere gönderilen yazıda “Türk Ticaret Kanunu’nun 46. maddesinin 3. fıkrasında ‘Türk’, ‘Türkiye’, ‘Cumhuriyet’, ‘Milli’ kelimeleri bir ticaret unvanına ancak Bakanlar Kurulu kararıyla konabilir., Yer: Gündem
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.