Jump to content

Elma büyüsü . ( Aşk )


Medeya

Önerilen Mesajlar

Merhaba . İlk olarak sitede yeniyim ve bu ilk konum . Bu büyüyü kendim yazdım ve qayet başarılı oldu . ( Genel olarak kendime yapmadım , bir arkadaşıma yaptım . ) Geçelim büyüye ○○○

 

Malzemeler :

Bir büyük kırmızı elma ; ( kendi yetişdirdiyiniz elma varsa daha etkili olur . )

Toprak ;

Kum ; ( olmasa da olur . )

Buğday ;

Ay suyu ;

~

Büyüyü dolunay zamanı yapın . İlk olarak çember açın ve aşkla ilgili tütsü yakın . ( örneyin gül tütsüsü ) Şimdi kırmızı elmamızı elimize alarak ona enerji yükleyin . ( Aşkınızla ilgili ) Sonra elmayı parçalamamak şartıyla vurarak bazı yerlerini karaltın . Daha sonra athame ( hançer ) ile sap ( tepe )yerinden başlayarak yuvarlak şekilde keserek içini boşaltın . ( çekirdeklerini atmayın onlar lazım olacak ) Elmanın içini boşaltdıktan sonra geride kalanın içine buğday atıp topraklayın ( ekin ) . Eğer varsa kum da koyun , buğdayın büyümesine daha fazla kolaylık verir . Bu işlemden sonra kırmızı bir mum yakın , mumun üzerine sevdiyiniz kişinin ismini kazıyıyarak gül yağıyla yağlayın ve ayırdığımız elma çekirdeklerini yakın . ( Dikkatli olmayı unutmayın ! :) Yakarken sevdiyinizi düşünün ) . Son olarak ay suyuyla sulayın . Bu işlemleri yaptıkdan sonra açtınız çemberin ortasına tütsülediyiniz elmayı ekin . ( buğday üstte olacak şekilde . ) Eğer evde ve ya sert bir zeminde çember açdıysanız , elmayı saksıya ekin .

Ekim işi bittikden sonra çemberi kapatın ve her gece ay suyuyla sulayın ve Tanrı ve Tanrıçaya sizi sevdiyinize kavuşturması için dua edin .

~

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...