Jump to content

Uykuda Ses dalgaları ve ardından gelişen olaylar.


Gentelprofesor

Önerilen Mesajlar

merhaba yaşadığım bir şeyi size danışmak istedim şimdiden yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Y

————

Yattıktan bir süre sonra alarm benzeri bir ses duydum ona odaklanınca daha da çok arttı kulaklarım sağır olacak kadar

 

 

Uyudum

X

Boğuk evde rüya başlangıcı

Yorgun ve halsizdim. gözüm zor açılacak haldeydi yürümekte bile zorlanıyordum. Konuşamayaxak kadar dilimi oynatamıyordum. Yürüyerek evde geziyordum ev karanlık ve loştu daha aydınlık olan kısma yürüdüm 2 avcum büyüklüğünde bi tv vardı tüplü. Çapraz Karşısında zehra oturuyordu bana neden böylesin kaan söylesene anlat neyin var diyordu ben anlatamıyordum hiçbir şey sorum yok aslında halsizim diyordum. Sonra döndüm odadan çıkacakken tv yi inceledim yönü zehraya değil diğer tarafa bakıyordu ve diğer taraf boştu.

Tık tık sesleri gelmeye başladı

 

 

Uyandım rüya bitti

 

 

ve hala geliyordu kapı açma sesi gibi ama gizlice açma sesi normal yollarla değil korkudan gözüm kapalıydı sonra

Uyurkenki pozisyonumdaydım ses kesildi gözümü açtım bir yüz gördüm camın sağ kenarı ve duvarın köşesindeydi özensiz bi yüzdü gözümü kapatıp açtım değişti. değiştiğini farkettikçe gözümü hızlı hızlı açıp kapadım hareket ediyordu çok korkunç bir hal almaya başladı saçları boynu belli olmaya başlıyordu git gide netleşiyordu ve konumu sabit gibi olsa bile yaklaşıyordu bana her gözümü açıp kaparken yok ol demeye başladım sesimin çıkması engellenemiyordu sesimi duyuyordum gözümü kapatamıyordum çünkü kapatırsam onu direk hareketli bir şekilde görecektim ve belki daha daha kötü. Sonra en son yok ol dedim görüntü gitti hemen telefonu aldım yorganın altına girdim ve bengi aradım.

 

 

Uyumaya başlama 02:45

Uyanma 03:25

 

başta belirttiğim alarm tarzı sesleri bazen uykuya dalmadan önce duyuyorum bu ses dalgası gibi oluyor. Ne zaman bunu duysam ya çok gerçekçi ve beni etkileyen bir rüya görüyorum (bazen gerçekte rüyayla ilgili bi şey de oluyır) ya da böyle şeyler görüyorum bilincim açık ve hareket edebilir halde.

bu tam olarak nedir yardımcı olabilir misiniz. Gözünü kapatınca çok net görüntüler görüyorum duru görü yeteneğim var bunu 12 yaşımda keşfettim şuan 21 yaşındayım fakat sesleri ve korkunç görüntülerin nedenini çözemiyorum. Bunlar genelde dolunay veya o zamana yakın oluyor.

AurorA tarafından düzenlendi
okunabilmesi için yazı rengi düzeltildi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...