Jump to content

Tarotta İlişkilerde Tehlike, Ayrılık, İhanet Sinyalleri


BlueQueen

Önerilen Mesajlar

Tarot kartlarıyla kişisel ilişkilerimizde; narsisist, kaba, sömürücü ya da bağlanmaya hazır olmayan insanları tespit edebilmemiz için kartların uyarılarını baştan okuyabiliriz.

Yeni bir ilişkiye başlarken falınızda;

Kılıç Onlusu,

Yıkılan Kule,

Ölüm

 

gibi bir ilişkinin sonuna işaret eden kartların çıkması nadirdir. (bu kartlar, bir ilişki daha başlamadan bitmişse başta çıkarlar); fakat Tarot kartları, geleceği olmayan bir ilişkinin ya da güvenilmez birinin uyarı sinyallerini önceden verir.

 

Aşağıdaki kartların hiçbiri tek başlarına tehlikeli değildir, ama bunların birkaçı bir araya geliyorsa ya da sık sık karşınıza çıkıyorsa dikkatli olmanızda fayda var. Bu uyarı kartları, olumsuz kartlardan daha önemlidir, çünkü size bir seçenek sunarlar(Kılıç Onlusu çıktığında iş işten geçmiştir, fakat örneğin Kılıç Yedilisi sizi önceden uyarır).

Tarot'un Uyarı Sinyalleri:

Küçük Arkana'nın Önemli Uyarı Sinyalleri:

 

Kılıç Yedilisi

 

Bağlanmaya hazır olmayan, bir gözü dışarıda, ıssız insanların kartı. Bu kart tek başına bile olsa o işte bir bit yeniği olabilir. Tarotun bir numaralı tehlike sinyalidir. Resimde bir yerden gizlice sıvışmakta olan bu adamın ayağı başka yerde, gözü başka yerdedir. Tek başına kafası karışık, ne istediğini bilmeyen birine karşılık gelir ve aldatmakla ilgisi yoktur(Fakat yanında bir de sizi temsil etmeyenKraliçeler (özellikle de Tutkulu Değnek Kraliçesi), kılıç beşlisi, değnek beşlisi ya da değnek yedilisi gibi kartlar varsa sizi aldatıyor (ya da Kupa Dörtlüsü varsa bunu düşünüyor) olabilir. Yanında diğer uyarı kartları yoksa fakat Güç kartıyla birlikte sık sık karşınıza geliyorsa tutkulu, fakat geleceği olmayan bir aşk yaşıyor olabilirsiniz.Kılıç Yedilisi, fallarınızda çok sık çıkıyorsa sizin de bağlanma korkunuz olabilir.

 

Kılıç Beşlisi

 

Kılıç Beşlisi, tek başına tatsız bir kavgaya işaret ederken diğer tehlikeli kartlarla birlikte geliyorsa sizden bir şeyler gizleyen, belden aşağı vurabilen ya da sizi kullanabilen bir adama işaret eder. Bu kart, Özellikle de Kılıç Şövalyesi ve Şeytan'la birlikteyse böyle birinden uzak durmanızda fayda var. Bağımlılık ve şiddet sorunları olabilir. Kılıç yedilisi de kılıç beşlisi de Kılıç Onlusu'na (İhanet, ayrılık) işaret edebilen uyarı sinyalleridir. Yanlarında değnekler varsa ihanet ve aldatmaya, başka kılıçlar varsa acımasız birine işaret edebilirler.

 

Değnek Beşlisi

 

Tek başına manasız ve ufak bir tartışmaya işaret eden bu kart, sizi temsil etmeyen Saraylı kartlarla veya yukarıdaki kılıçlarla birleştiğinde rakipleriniz olduğunu gösterir. Onun ilgisi için başkalarıyla yarışıyor olabilirsiniz.

 

 

Değnek Yedilisi

 

Bu kartın anlamı da Değnek Beşlisi'ne benzerdir, fakat rakiplerinizden üstün bir konumda olduğunuzu gösterir.

 

 

Kupa Dörtlüsü

 

Tek başına ilişkinizin monotonlaştığını söyleyen bu kart, diğer uyarı sinyalleriyle birleştiğinde kıymetinizi bilmediği ve sizi aldatmayı düşündüğü anlamına gelebilir.

 

Kılıç Şovalyesi

 

Tek başına zeki ve genç bir erkeğe işaret eden bu kart; yanında başka kılıçlar, Yıkılan Kule, Şeytan gibi kartlar varsa kaba, acımasız, sizi zekasıyla kontrol eden ve kullanan birine işaret edebilir. Kılıç kartlarının ya da Kılıç Şövalyesi'nin genelde aldatmayla bir ilgisi yoktur, fakat yanında diğer uyarıcı değnek kartları varsa başkalarına da yönelmesi mümkündür.

 

Kupa Şovalyesi

Bu kartın tek başına anlamı oldukça olumludur, romantik ve saf bir gence işaret eder. Fakat İmparotoriçe ile birlikte çıkıyorsa bir ana kuzusuna, Kupa Dörtlüsüyle birlikte ise sizi aldatma hayali kuran birine işaret edebilir. Yanındaki olumsuz kartlar, bu kartın saflığını kolaylıkla bozabilir.

 

Değnek Şovalyesi

Bu ateşli gencin, tutkulu doğası nedeniyle hata yapması kolaydır. Diğer uyarıcı sinyaller ve Şeytan Kartı ile birleştiğinde çok çapkın birine işaret edebilir.

 

 

Para Şovalyesi

Diğer şövalyelere göre daha olgun ve oturaklı olan bu şövalyenin yanında Para dörtlüsü veya diğer uyarıcı sinyallerden bazıları çıkıyorsa kontrolcü ve kıskanç birine işaret edebilir.

Büyük Arkana'nın Uyarı Sinyalleri ve Büyük Dersler:

 

Büyük Arkana kartlarının doğrudan dünyevi olaylarla ilgisi zayıftır, fakat yaşadığınız dünyevi olayların altlarında yatan karmik nedenler hakkında aydınlatıcı olabilirler. Aşağıdaki kartların bazıları olumlu yorumlanan kartlardır; fakat yukarıdaki ayrılık ve aldatma uyarı sinyalleri, aşağıdaki kartlardan biri ya da birkaçıyla birlikte geliyorsa bu olaylardan almanız gereken bazı dersler olabilir.

 

Güç Kartı

 

Tutku düzeyi yüksek ilişkilerde Güç kartı sık sık karşınıza çıkabilir. Bu karttan almamız gereken bir ders vardır: Nefsimizi terbiye etmek ve içsel bir güç alanı geliştirmek. Olgunlaşmamış Şövalyeler, olgun Krallara göre her zaman çok daha çekicidir; çünkü elementlerinin en saf ve güçlü hallerini temsil ederler. Hiçbir erkek bir Kupa Şövalyesi kadar romantik ya da bir Değnek Şövalyesi kadar tutkulu olamaz. Nefsinizi terbiye etmediğinizde ve içsel bir güç alanı geliştirmediğinizde bu olgunlaşmamış erkeklerin kuvvetli, fakat geçici cazibesine kapılmamak güçtür. Geleceği olan sağlam ilişkiler kurabilmek için güçlü olmak ve Şövalyelere kapılmamak gerekir.

 

Şeytan Kartı

 

Şeytan'ın dersi de Güç kartınınkine benzer: Arzulara köle olmamak. Arzularımızın kölesi olduğumuz sürece bağımlı ilişkiler yaşamamız kaçınılmazdır. Diğer uyarıcı kartlarla birleştiği zaman bu kart, bağımlı, narsisist, kontrolcü ve zorba kişilere işaret edebilir. İhtiyaç duyulmaya ihtiyaç duyan kişilerin bu tip karakterleri çekmesi mümkündür. Bu kart özellikle de Yıkılan Kule ile birlikte çıkıyorsa arkanıza bile bakmadan kaçın.

 

Denge Kartı

 

Genelde olumlu bir kart olmasına rağmen diğer uyarıcı kartlarla birleştiğinde bu kart, bir denge bulma ihtiyacını yansıtıyor olabilir. İçsel dengemizdeki zayıflık, bazen dışsal dengesizlik olarak hayatımıza yansıyabilir. İç dengemiz zayıf olduğu zaman arzularımızın kölesi olmamız ya da dışarıda mutluluk vadeden her türlü parlak şeye kapılmamız daha kolaydır.

 

Azize Kartı

Bu kart henüz bilinmeyen şeylere işaret eder, tek başına ya da olumlu kartlarla bu bilinemezlikler olumsuz değildir (hatta iyi kartlarla birlikte olduğunda güzel sürprizler bile olabilir). Fakat bu kart, yukarıda belirtilen kılıçlar, değnekler ya da sizi temsil etmeyen Kraliçe kartlarıyla birlikte geldiğinde sizden kasıtlı olarak bir şeyler gizlendiğine işaret eder.

 

 

Yukarıdaki Tarot kartları, bir arada olduğunda ya da çok sık geldiğinde sizi tehlikelere karşı uyarır. Bu uyarıları dinlemediğinizde daha büyük sorunları temsil eden Kılıç Üçlüsü, Kılıç Dokuzlusu, Kılıç Onlusu, Ölüm ve Yıkılan Kule gibi olumsuz kartların gelmesi yakındır.

 

Bu uyarı kartları, olumsuz kartlarla birlikte geldiği zaman ise ilişki artık bitme aşamasına gelmiş olabilir (ya da bitmesi aslında sizin için hayırlı olur).

 

Yeni ya da başlamamış bir ilişkide ise çok geç olmadan önlemler almanız veya bu tip ilişkilerden kaçınmanız gerekebilir.

Alıntı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tecrübe ettiğim yegane bir şey varsa, o da kılıç yedilisi kartıdır ki,çeşitli internet sitelerinde de ilk uyarı kartı olarak geçmekte.

ilişki açılımımda bu kılıç yedilisi kartı tutkal gibi yapışmıştı, öyle ki kendim bakmayıp baktırdığım kişilerde de, o kişiyi tasvir eden yegane kart kılıç yedilisi kartı oldu=) bir çok olumlu aşk kartının yanında istisnasız kılıç yedilisi çıkıyordu. ve gerçekten diğer olumsuz büyük arkanada ki kartlar çıkmadığı için uyarı niteliğinde kaldı ve şimdi geriye dönüp bakıyorum iyi ki olmamış iyi ki dediğim bi noktada anca bulabildim kendimi..karşıda ki kişi size dürüst olmuyor hatta takip ediliyorsunuz diyebilirim ve dürüst olmaması da zarar vermek için ,bu şekilde kılıç yedilisini bolca tecrübe etmiştim.ve ilişkim iyi ki başlamadan bitti dedirtti bana, uyarıyı ilk etapta görmüyoruz,konduramıyoruz eğer kehanetlerimiz gerçekleştiğinde hangi kart size neyi yaşattı yazarsanız, en az iki kart ile birlikte, hiç bilmeyenler bizden daha hızlı ilerlerler. Neyse ki ciddi bi zarar almadan tehlikeli bi ilişki başlamadan bitti :thumbsup:

ikinci deneyim, para şovalyesi ve para dörtlüsünün yanyana gelmesiydi.internette bir çok kaynak var fakat benim edindiğim tecrübelerle doğru orantılı olanları bulduğumda, buraya da yüklüyorum.bu iki kart paylaşmayan paylaşmak istemeyen olarak anlamını göstermişti.

son olarak olumlu kartlarda yıldız kartı en önemli kart diyebilirim ben böyle tecrübe ettim.Bulunduğunuz anda ne kadar tünelin ucu görünmüyor bile olsa emin olun çok mutlu, kalıcı bir mutluluğun sizi beklediğine emin olabilirsiniz.Israrla çıkıyorsa şayet. Tek eksisi biraz gözyaşı döktürebilir.:thumbsup:

Yukarıda ki azize yorumuna da katılıyorum azizenin yanında kişi kartları çıkıyorsa bir bilgi saklanması söz konusu olabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...