-
Similar Topics
-
Sinastri ile alakalı tüm bilgiler
Sinastri ile alakalı tüm pdf ve bilgileri bu başlığın altında toplayabilir miyiz, Yer: Gezegenler ve Evler
-
Cadının Günlüğü isimli kanala ne oldu ?
Bilen varsa lütfen söylesin. Gerçekten çok merak ediyorum. Bu kadinin önceden wicca/cadilik hakkinda güzel,bilgilendirici videolari vardi. Ama sonra bir video atmıştı kendisindeki anksiyete vb. Psikolojik rahatsizliklarini anlatıyordu. Iste o videodan sonra uzun bir süre video atmadı. Bir süre sonra eski videolarını silmeye başladı. Sonra da kanali tamamen kapattı. Facebook hesabini da kapatmis. Ya cok merak ediyorum acaba basina bir sey mi geldi ? Bilen biri beni aydinlatirsa sevinirim, Yer: Gnoxis Cafe
-
Üstteki üyeye miras olarak ne bırakırdın
Oyunumuz basit Üstteki üyeye miras olarak ne bırakırdın, Yer: Forum Oyunları
-
Üç temel korku...
Bir İlk çağ düşünürü diyor ki..."Bu dünyada insanı mutsuz eden üç temel korku vardır....Ölüm korkusu, Tanrı korkusu, cehennem korkusu..." Einstein diyor ki "Korku akılı yok eder" peki bu üç temel korku İnsan oğlunun aklını başından alır iken İnsan oğlu varoluşunun bilgisine nasıl gidebilir.... Korkularımızı nasıl aşarız....İnsan oğlu bilmediğinden ve anlamlandıramadığından korkarmış...Sizlerin bu konuda düşünceleriniz nedir acaba:ermm:, Yer: Dinler ve İnanışlar
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.