Jump to content

Yeni Aldığınız Objeyi Kutsama ve Bütünleşme Çalışması


zirzopp

Önerilen Mesajlar

Kendi yolculuğunuzda kullanmanız için aldığınız bir objeyi ona derin, ruhsal bir şekilde bağlanabileceksiniz ve karşılığında mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha fazla bilgelik sağlayacaktır.

Malzemeler

· Kurutulmuş pelin, bitki demeti veya tütsü - tercihen buhur, mür veya palo Santo

· Küçük bir kase

· Bir avuç pirinç

· 1 tutam tuz

· Güvenli bir mumluk ile beyaz bir mum (küçük bir konik mum, bunun gibi nispeten kısa bir büyü için iyidir)

· 1 su bardağı (250ml) su

Ne yapalım

· Herhangi bir çalışma yapmadan önce, çevrenizdeki alanı, kendinizi ve araçlarınızı herhangi bir negatif enerjiden temizlemeniz gerekir. Bu tütsü, reçine veya kuru otlar (gevşek veya bir bitki demetinde) dumanı ile yapılır. Temizlik için favorilerim arasında pelin, sedef otu, biberiye, palo santo, mür, kehribar ve doğal reçine ancak, bazı büyüler temizlik için belirli otlar veya tütsü kullanır.

· Eşyanızını kutsamak için. temizlikten sonra ritüele sessiz bir alanda oturarak başlayın ve objeyi göğsünüze, kalbinizin yanına yerleştirin. Gözlerinizi kapatın, üç derin nefes al ve zihnini temizlemeye çalış. Objenin tüm enerjilerini kendinizle iç içe hissetmeye çalışın. Bu bağlantıyı hissettiğinizde, objeyi indirin.

· Pirinci elinize alın ve dudaklarınıza getirin. Pirinci üç kez çok yavaşça üfleyin. Pirinci nefesinle altın rengine çevirdiğini hayal edin. Şimdi pirinci kaseye yerleştirin. "Bir tutam tuz zarar vermez, bunun yerine sihir kutsasın" ifadesini söyleyerek tuzu yükseltin.

· Objeyi al ve önüne koy. Mum yak ve sağ elinde tut"Bu alevi sana veriyorum. Bana rehberlik et, bana rehberlik et, bana rehberlik et" derken, mumu kitabın etrafında saat yönünde üç kez hareket ettirin. Mumları üfle ve bir avuç pirinç al. "Seni işaretliyorum, seni işaretliyorum" derken kitabın üzerine serpin. Eger isterseniz mumu başka çalışmalar için saklayabilirsiniz.

· Parmaklarınızı suya batırın ve göğsünüze kalbinizden bir daire çizin ve 'İç Enerjimi/cadımı kucaklamaya hazırım' deyin

· Artık objenize bağlı ve büyülüsünüz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba , öncelikle şunu söyleyeyim ki , konuyu kendi yazıp yazmadığınızı ve ya alıntı olduğunu belirtmemişsiniz . Hem bence ritüeli enerji bakımından zengin olan dolunay evredinde yapılması daha iyi olur . Hem de negativ enerjileri kovmak için " çember " açılması daha mantıklı . Üstelik ritüelde ve ya her hangi bir işde kullanılan bir mum ( ve bazıları ) asla sonradan kullamılmaz . Ritüelde mum ile işiniz bitmişse onu ateş elementine sunarak yaka bilirsiniz . Emeğiniz için minnetdarım , teşekkerler . ;)

Medeya tarafından düzenlendi
Yanlış dil
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...