Jump to content

Papaz büyüsü mü cidden?


youngwarlock

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba.Sizlerden bir konuda yardım isteyecektim... Annem evde temizlik yaparken bir kağıt buluyor üstünde değişik şeyler yazan sonra korkup bunu cinci hocaların birine dayım aracılığıyla soruyor o da bu papaz büyüsü kısmet bozmak için yapılmış 4 5 parça vardır evde başka demiş ama tüm aramalarımıza rağmen bir şey bulamadık . İşin garip tarafı ise şu ki ben biraz araştırma yaptım papaz büyüsü arapça olamazmış ama efsunlu olduğu söylenen kağıt komple arapça yazılı ve sanki bir kod var gibi arapça rakam ve harfler var. Acaba bu tarz büyüler hakkında bilgisi olan var mıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arapça bilen birinden tercümesini ya da ayetse, en azından hangileri olduğunu öğrenebilirsen belki bir şeyler çıkartabiliriz. ama eğer mantıklı düşünüp ailenizin hayatında saçma bir olumsuzluk vs olmadığına kanaat getirirseniz, bulduğunuz o şeyi yakıp, akabinde bir akarsuya atabilirsiniz. Çok da üzerine düşüp kafanıza takarsanız psikolojik olarak zaten sadece olumsuzlukları fark etmeye başlayıp sebebini de bu büyüye bağlamanız olası. Lütfen bundan kaçının.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

önce bir cam kaseye su ve sirke koyup üç gün bekletin sonra yırtın sonra da toprağa dökün..yakma olmuyor diye biliyorum bu tür şeylerde...hatta yırtarken inancınız islam ise bir kaç sure okuyarak yırtmanız gerekir...yalnız bunlar benim duyduğum şeyler, yetkili değilim siz bilene sorun yinede..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...