Jump to content

Dark Night: She Past Away, Kaelan Mikla, Box and the Twins


Archnight

Önerilen Mesajlar

Bu kez She Past Away, Kælan Mikla ve Box and the Twins’e ev sahipliği yapacak “Dark Night” serisinde, dark-wave, post-punk ve gotik tınıların en karanlık hali 10 Mart’ta %100 Studio’da olacak!

She Past Away

80’lerin dark-wave post-punk sound’una övgü niteliği taşıyan She Past Away, 2009 yılında kuruldu. Sinematik, karanlık ve karakteristik bir sound yakalayan ikili, ilk uzunçalarları Kasvetli Kutlama’yı 2010 yılında Remoov etiketiyle yayınladı. İlhamını Dario Argento filmleri, doom-death metal ve Türkçe minimalist şiirden alan She Past Away, ilk albümleri Belirdi Gece’yi 2012’de Fabrika Records etiketiyle yayınladı. İkinci albümleri Narin Yalnızlık 2015 yılında yayınlandı. Anksiyeteyi nihilistik çerçeveden inceleyen, kişisel bir sound’a sahip olan She Past Away, post-punk dönemi etkisindeki gitar ve dark-wave ile hayranlarına sürükleyici bir deneyim sunuyor.

Kælan Mikla The Cure ve Placebo gibi gruplarla turneye çıkan İzlandalı goth ve post-punk üçlüsü Kælan Mikla vokalde Laufey Soffía Þórsdóttir, bas gitarda Margrét Rósa Dóru- Harrysdóttir ve davul/ synthesizer’da Sólveig Matthildur Kristjánsdóttir’den oluşuyor. Dünyanın en çok takip edilen radyo ve YouTube yayını KEXP tarafından videoları çekilen ekibin 2014’te yayınladıkları demolarından sonra dünya çapında ses getirmeye başladılar. 2016 yılında Fabrica Records tarafından ilk albümlerini yayınlayan grup 2019 başında ilk büyük çaplı turnelerine imza attı. Karanlık tınılarını dünyaca ünlü festivallere taşıyan grup Dark Night için %100 Studio’ya geliyor!

Box and the TwinsKaranlık dream pop ve wave türleri arasında gidip gelen Köln merkezli grup Box and the Twins, gitar melodilerini electronic, hüzünlü bir ses deneyimiyle sunuyor. Aydınlığın içerisine doğru yürüdüğünüzü hissedeceğiniz, hipnotize eden sound’uyla dinleyenlerini yaratıcı ama dingin bir seyahate sürüklüyor.

 

https://www.zorlupsm.com/tr/etkinlik/dark-night-she-past-away-kaelan-mikla-box-and-the-twins

 

( She past away - Kasvetli kutlama ) şarkısını bir dinleyin derim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...