Bir sorum var
-
Similar Topics
-
Kristal küre hakkındaki sorum
Merhaba arkadaşlar. Forumda uzun süre yoktum. yaklaşık 3 yıl önce açtığım hesabıma tekrar giriş yaptım soru sormak için. Sorum şu, 19 dolara kristal küre alacağım ve clairvoyance mi geliştireceğim ( yani geleceği görme yeteneği). Elimde İngilizce kaynaklar da var. Acaba 3 ay boyunca egzersizlerle belli bir seviyeye gelir mi ?, Yer: Fal ve Kehanetler
-
Ruhani satanistlere bir sorum var
Satanic bible da şeytanın zayıfları sevmediği yazıyor. Güçlülere ne mutlu.Çünkü onlar yeryüzüne sahip olacaklardır.Zayıflara lanet olsun.Çünkü onlar esarete varis olacaklardır. Zayıf biri satanist olamaz mı?, Yer: Dinler ve İnanışlar
-
Mevcut Dinler Hakkında Sorum
Arkadaşlar sormak istediğim soru ''din'' hakkında.Soruma karşılık tam bir cevap olduğuna bile emin değilim ama yinede sizden yardım almak istedim.Biz, sonuç olarak biz bir dine ya kalpten inanırız ya da inanmayız yani ortada somut olarak bir şey yok, biz o dinin gerektirdiği şeyleri yaparak kendimizi huzurlu hissederiz.Böyle olunca biz doğru dini bulmak için yaklaşık 4.000'e yakın dini tam olarak öğrenmemiz gerekmiyor mu? Bu sayı aşırı fazla, inanan sayısının çok olduğu dinlere baksak bile en az, Yer: Dinler ve İnanışlar
-
Bir Sorum var ..
Öncellikle merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ama bayadır takip ediyorum yanlış yerde konu açtıysam kusruma bakmayın. Bir başlık okudum başlığın konusu demonlarla anlaşmak ve öldüğünde ruhun onların krallığına gitmesi (Anlaştığın demon'un lejyonuna katılman gibi birşey*) bu anlaşma hakkında bilgi edinmek istiy, Yer: Paranormal Varlıklar
-
Rüyalarımla ilgili bir sorum
Rüyamlarımda gerçekte bilmedigim fakat rüyadayken o mekanın a dan z sine kadar en ince ayrıntısına kadar bildigim yerler görüyorum.Bir bina düşünün gerçekte hiç bilmiyorsunuz neresini oldugunu fakat rüyadayken oranın bütün merdivenlerini giriş çıkışlarını nerde ne oldugun biliyorsunuz.Hergün aynı şeyler oluyor aynı mekan degil degişik degişik yerler uyandıktan sonra not alıyorum hatırladıklarımı internette araştırma yapıyorum fakat bulamıyorum tam olarak ne gördügümü ve rüyamdayken asla yabancı, Yer: Rüyalar
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.