Jump to content

Önerilen Mesajlar

Yükselmiş Üstatlar, fiziksel tekamülün sınırlarını aşmış ışık varlıklarıdır. Bu varlıklar, bizim gibi dünya gezegeninde yaşayan insanlardı. Tekâmül sürecinde pek çok yaşam planıyla deneyimler elde edip, yaradan yolunda aşk ve ışık varlıklarına dönüştüler. Bu süreç, doğru yaşamanın ve meditasyonların, affetmenin ve şefkatin, bilgeliğin ve sevginin yoluydu.

 

Yükselmiş Üstatlar, günümüzde hâlâ pek çok öğrenciye görünür veya rehberliklerini sunar ve ilahi sevgi yansımasıyla tekâmül yolunda bu insanlara saf benliklere dönüş yollarında yardımcı olur. Yükselmiş Üstatlar günümüzde “Beyaz Kardeşlik / The White Brotherhood” şeklinde de bilinmektedir.

 

Yükselmiş Üstatlar ile bağlantıya geçmek için, bunu talep eden kişinin niyetinin saflığı ve elbette bu konulardaki yatkınlığı ya da emeği yeterli olabilmektedir. Bu tarz çalışmalarda kişiler, bağlantı kurma konusunda bir amaç da belirleyebilirler; bir şifa talebi veya bir rehberlik… Bireysel meditatif çalışmalar dışında da çeşitli uyumlamalar sağlıklı ve hızlı bağlantı kurma noktasında kişilere yardım edebilmektedir.

 

Misal Şambala Çok Boyutlu Şifa Enerjisinin 3. seviyesinde, uygulayıcı şifacı Yükselmiş Üstatlar ile rahatlıkla şifa ve rehberlik çalışmaları yapabilmektedir. Yine farklı uyumlamalar bu bağlantıları güçlendirebilmektedir.

 

Burada yer alan listeyi, ülkemizde Yükselmiş Üstatlar ile ilgili Türkçe kaynak olmamasından ötürü derlediğimi belirtmek isterim. Yapacağınız şifa çalışmalarında, rehberlik çalışmalarınızda ve meditasyonlarınızda, hangi Yükselmiş Üstat ile daha sağlıklı nasıl çalışabileceğiniz konusunda bu derlemenin size fikir vereceğini umuyorum. Sevgi, saflık ve ışık sizle olsun.

Taner Tözün

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Abundantia

 

Abundantia, Roma Mitolojisinde bolluğun, başarının, refahın ve zenginliğin simgesi bir tanrıçadır. Yine Roma Mitolojisine göre Abundantia, insanlar uyurken onlara tahıl ve para getirirdir; insanlığa hediyelerini boynuzu ve deniz minaresini andıran sepetinden çıkarırdı.

 

Yaşamımızı ikame ettirebilmemiz için maddi kazançlara ihtiyaç duyarız. Bazen sürekli alıcı davranırız ama paramızın bereketi olmaz, tutamayız. Bazen de fazla vericiyizdir ve maddiyata önem vermediğimizden de maddi sıkıntılar çekeriz. Bunların hepsi bolluk ve bereket alanında blokaj oluşturacak nitelikte eylemler topluluğudur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ashtar

 

"Biz, bu hizmeti kardeşlik hareketi olarak seçmiş olan Evrenin Yönetim Organı olarak, Güneş Sistemini daha yüksek bir yaşam boyutuna dönüştürmek için gezegeninize yardım etmeyi ve böylece tümünün kaderini yönlendirmeyi gerekli ve yetkin bulduk."

 

“Dünya insanlarının ayağa kalkıp, bu gönüllü gücün lideri olarak görev yapan, eşgüdümlerini yönlendiren,Rab kanalının mesajlarını Dünya'ya yayınlayan, iyi haberi yaymak için ona (Ashtar) sesleneceği gün gelecek. Ashtar Komutanlığını ve içerdiği her şeyi, Tanrı'nın İradesinin yerine getirilmesi için gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği her şeyi selamlıyoruz. Sizlere bu büyük Adamı, nimetlerimiz ve

hayırseverliğimizle birlikte alın. Ben, Başmelek Mikail." Kendi Kelimeleriyle; "Sevgili varlıklar, benim adım Ashtar. Ben birçok gezegen, yıldız ve enkarnasyondan eterik bir varlığım.

 

Ancak milyarlarca yıldır, bir çok projeyi; ‘ Yıldız Tohumu’ ile birçok gezegeni doldurma projesinde ve bu gezegenleri evrimle buluşturma projesinde yer aldım. Dünya tek değil! Yine de, en başlarda Dünya’ya hayat getirenlerin yanı sıra kendimdeyim ve bunu, diğerlerinin yaptığı gibi, esas olarak niyetle ve insana

göre yaradılış süreciyle yaptım. Şimdi, Dünya dengede olmadığı için ve insanlara ilgi duyduğum için, bu kez beşinci boyuta yardımcı olmak için geldim.

 

Ve çoban olarak, koyunlarını güvenli bir şekilde bir araya getirmek, yaralananları taşımak, sadece onlar için orada bulunmak, gerginlikleri bulup bir araya getirmek için geliyorum. Görevim Dünya ile ilgili. Ashtar, ‘’Çoban’’ anlamına gelir. Ben Ashtar, Dünyanın Çobanıyım. Bir çoban için farkındalığınıza bir şeyler katmak istiyorum. Bu çobanı çok iyi biliyorsunuz. Onun adı İsa. Sananda gibi Işıklarla bilinen çok

yüksek bir varlığın yeryüzünde enkarnasyonuydu. Bunu hepiniz şahsen tanıyorsunuz. Dua ettiğiniz kişi o. İsa. Sananda. En sevdiklerim; Sananda’nın liderliği için doğrudan çalışıyorum. Bu nedenle, eterik boyutlararası kuvvetlerin bizleri doğrudan Işıkla, İsa ve Yaradan ile birlikte çalıştığımızı biliyor ve anlıyorsunuz. Göksel Yaratıcınız, tıpkı sizin yaptığınız gibi, ibadet ettiğimiz kişidir."

 

Ashtar Komutası Nedir?

 

Ashtar Komutası'nın ne olduğu hakkında internette yer alan kanalların kullanımına başvurmadan, çok basit bir açıklama yapalım. Komuta, Dünya'nın ve onun sakinlerinin güvenliğini ve ruhsal gelişimini denetlemek amacıyla bir araya gelen Lord Sananda'nın nihai yönetimi altında bulunan birleşik bir örgüttür.

 

Bu Evren'in yanı sıra diğer bazı evrenlerden çeşitli Irk ve Türlerden oluşur. Şu soru sıkça sorulmuştur; Komutadakiler "griler" ve "sürüngenler" gibi varlıklar mı? Bunun cevabı "Evet". Tüm dünya insanlarının iyi yada kötü olduğunu söyleyebilirsiniz ancak dünya dışı varlıklar bu kategoriye girmez. Tüm Irklar ve Türler, bu enerjinin her ikisinden de pay alırlar. Ancak, Ashtar Komutanlığı içinde çalışanların daha yüksek titreşimli bir yapıya sahip olduğu ve Komuta içindeki tüm varlıkların Dünya insanının iyiliği için çalıştığından emin olabilirsiniz. Ayrıca bu Melekler Diyarı ve onların adına çalışanları da içerir. Onların becerisi milyarlarca yıl boyunca Dünyayı kuşattı ve izledi; izlediğimiz, koruduğumuz ve her zaman sevdiğimiz, güvenliğimiz, egemenliğimizi ve tüm özgür tercihlerimizi garanti etti. Yani, gökyüzüne bakın ve bizim uzay kardeşlerimizden birini görüyorsanız, el sallayın ve yürekten bir "Teşekkürler" deyin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Athena

 

Athena, Bilgelik Tanrıçası, Minoic Kültüründe, Antik Yunan’da daha tanınmış ve kendine hayran bırakan biriydi. Şimdi tekrar insanlığa yakın bir yere çekildi. Aklın büyümesine yardım ediyor ve düşük-yüksek benliğin kaynaşmasına yardım ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Beyaz Kartal - White Eagle

 

Harika bir manevi öğretmen. Geçmişte Kızılderili olarak ortaya çıkmasıyla bilinir ve tanınır. Şamanizme eşvik etmez. Hiyerarşinin bir üyesi değil fakat hiyerarşiye bağlı bir nişe sahip. O, güzel ve popüler olan Işın 2’ye benzer bir öğretim geliştirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Celeste

 

4. Işın - Uyum, Güzellik, Sanat ve Birlik

"Cennet ve dünya arasında bir köprüyüm."

Venüs’ten gelir. Deva-evrimi ve insanlık arasındaki temayı harekete geçirir. Onun enerjisi, her yöne

yayılan bir çok yüzeyi olan bir kristalden yansıyan ışık gibidir. Güzelliği sanat ve müzikle yoğunlaşır ve

ilham verir. Ruhsal yöndeki tüm öğrencilere yardım eder.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Debra

 

2. Işın - Aşk Bilgeliği ‘’Işınlarım ile kalbin ilahi alevini uyandırıyorum.’’ Sessiz anne. Bu kanal sevgi ve merhamet ile güzel bir altın enerjidir. Kalp çakrasını uyandırır. Ruhu kişiliğe bağlar. Doğu ve Batı arasında iletişim kurmada Master Lanto ile iş birliği yapar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Djwhal Khul

2. Işın

Tibet’teki Djwhal Khul, Işın 2 ‘deki diğer bir üstattır. Bilinen diğer ustalardan daha yaşlıdır, çünkü o,1875’te 5. inisiyasyonu aldığında aynı bedendeydi. Üstatların çoğu 5. inisiyasyonu daha önceki enkarnelerinde aldılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

El Morya

 

1. Işın - İrade ve Güç

Doğu’da daha iyi bilinen doğunun Üstatlarından biridir. Avrupa’da ve ABD’de müritleri vardır. Uzak görüşe sahip politik yöneticilere ilham verir. Morya, Üstat Kuthumi ve İsa’nın çalışmalarına yardımcı olur fakat büyük ölçüde mevcut Manu’nun planlarını yürütmesiyle ilgilenir. Master Morya’nın altıncı ırkın bir sonraki Manusu olacağı bilinir. Irkı gösteren renk ve özelliklerin dışında zihnin bir türüdür.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hatonn

Uzay Komutanı Hatonn, yıldız gemisinde yaptığı, mevcut görevler için kullandığı büyük gri renkli laboratuar yapımı bir vücuda sahip olan çok yüce bir ruhtur. Bu androidin dış kulakları yoktur ve çeşitli uçaklara ve amaçlara göre ayarlanabilir. Hatonn, nükleer, DNA konuları ve çok sayıda iletişim hattının bakımı ile ilgileniyor. Uzayın derinliklerinde yaşıyor gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kwan Yin / Quan Yin

Şefkat ve Merhamet Tanrıçası

7. Işın Sihirli Rütiel ve Düzen Işın 7 üstadı olarak kabul edilir ve Master Rackoczy (St. Germain) ile birlikte, arındırıcı ve dönüştürücü mor alev enerjisini kullanır. Bu ışın, Aquarian Çağında, daha organize ve hümanist bir toplumun Dünya üzerinde tezahür edeceği oldukça büyük bir enerji haline geliyor. Kwan Yin, Doğu’da, bir Dünya Ana olarak, çok popüler ve saygın bir Tanrıça haline geliyor. Doğu-Batı bağlantılarını ve karşılıklı anlayışı gelistirmeye yardımcı oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Leydi Venüs

 

(Venus Kumara)

İsminden de anlaşılacağı gibi, Venüs ve Dünya arasında enerji alışverişini, transferleri ve iletişimini sürdürmek için özel olarak çalışan bir Venüs varlığıdır. O, bir üstattan daha çok gelişmiştir, ancak Sanat Kumara onun üstüdür. Çoğu zaman diğer gezegensel varlıklar ve Ashtar gibi bazı uzay filosu komutanları ile birlikte hareket halindedir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Leydi Meryem

 

Dünya Anne O, Hristiyanlıkta İsa’nın annesi olarak bilinir ve büyük ihtimalle tarih boyunca diğer büyük kadınlar olarak enkarne olmuştur. O, İlahi Anneliği boyunca daha yüksek bir görev için Dünya Anneliğini yeterince uzun tutmuştur. Usta Portia muhtemelen bir sonraki Dünya Anne olacak. Meryem / Mary sık sık yıldızlı gökyüzü veya sembolik bir ışıltı ile mavi mantosuyla görünür. Bazen ‘Denizin Yıldızı’ olarak anılır.

Dünyada, Meryem Ana, büyük ev sahipleri ile birlikte çalışır. Koruyucu Melekler ve Doğum Melekleriyle, enkarne olan egolara ve doğum yapan annelere yardım ederler. Genel olarak, Annenin birçok görünüşü vardır fakat bazı dinler bir Annenin sahip olması gereken niteliği ve erdemi icat ettiler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Leydi Nada

 

6. Işın

 

Soyut İdealizm ve Özveri

‘’İlahi’yi tüm yönleriyle harekete geçiriyorum.’’

O çok cömert ve özverilidir. Şifa ile çalışır. Yoldaki herkesi destekler ve yönlendirir. Çok sevgi dolu bir kaynaktan dökülür, fakat disiplinli ve kararlı bir kişiliğe sahiptir. Yüksek İlahı Yasayı vurgular. Oldu bil!

 

Dönüşüm süreci boyunca herkese iyi bakıp, iyileştirir. Koşulsuz sevgiyi harekete geçirir. Sembol olarak bir gül kullanır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lord Buddha

Bilgeliğin ve gerçekliğin büyük öğretmeniydi. Uzun yıllar, Doğudaki eski Wesak Festivalinde görev yapıyor. Ayrıca, Gezegensel Sistemden iyi niyet ve gücün çift yönlü akışına kanallık eder fakat bunu daha çok Sanat Kumara yönetir.

1936-43 yılları arasında, yıllık Wesak Dolunaylarında ( Boğa Burcunda), Doğu ve Batı’daki Dünya Sunucularını yapmak için yoğun br çaba sarf edildi. Dünya çapında iyi niyetin dağılımı, gücün aktarımı konusunda daha bilinçli ve işbirlikçidir. O zamandan beri, Wesak Batı’da daha çok tanındı ve şimdi her yıl kutlanan festivallerden biri haline geliyor. Fakat, eski manalar o zamandan bu yana değişti; İyi niyet ve gezegensel enerjinin dönüşümü ve dağıtımı şimdi çok daha doğrudan, İlahi Sevgi ve Güç’e güven veren ekstra gezegensel kaynaklar tarafından bağlantı kuruluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lord Kuthumi

 

2. Işın - Aşk ve Bilgelik

 

Genellikle Üstatlar, Morya=M., Kuthumi=K.H. gibi bir kısaltma ile adlandırılmaktadır. Hiyerarşinin iyi bilinen bir üyesidir. O, Mesih ile birlik içinde çalışan büyük bir öğretmendir ve doğu-batı düşüncesini ve öğretileri birbiri ile karıştırmakla ilgilenir. Yüzyıllar boyunca, çeşitli müzik aletlerinin icadına özellikle de orgun icadına ilham vermiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mahavatar Babaji

 

Bir çok Hintli guru ‘’Babaji’’ ünvanını kazanır ki bu onurlu Baba anlamına gelir. Ama sadece bir tane Mahavatar Babaji vardır. "Bir Yoginin Otobiyografisi" kitabında bahsedilir. Hindistan’da, belki de 150 yıl önce, o ve küçük bir grup öğrencinin bir yerden bir yere ışınlandığı görülmüştür.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...