Jump to content

Yıldızların ve Gezegenlerin amatör videoları


proxy

Önerilen Mesajlar

Yildizlari ve gezegenleri bu gune kadar nasa nin gosterdigi sekilde gorduk. Peki hic elinize kaliteli bir kamera alıp kendiniz bakmayi denedinizm ?

Bu videoda gezegenlerin ve yildizlarin amatorce cekilmis videolarini ve aslinda onlarin bir frekansta titrestigini goreceksiniz. Hep beraber icinde nasa olmayan bir video seyrediyoruz yani yalansiz...

[video=youtube_share;lmBh-WZzjIg]https://youtu.be/lmBh-WZzjIg

 

 

proxy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Barış Özcanın videosunu bende seyrettim gayet güzel bir video. Bende hiçbişeye yalan veya doğru yaftası yapıştırmayı sevmiyorum sadece objektif olarak olanı değerlendirmeye çalışıyorum.Konuda nasa nın yalancı olduğunu söylemem ise nasa hakkında birçok spekülasyonun olması ve nasanın verdiği cevapların tatmin edici olmadığı aldatmaya yönelik olmasından kaynaklı. Mesela neden ilk ay yolculuğundan sonra bir daha aya gidilmedi sorusuna nasa yetkilisinin verdiği cevap şu anda o zamanki teknolojimiz yok oluyor. Gerçekler öyle yada böyle olmayabilir fakat bunu kendimiz keşfetmeliyiz nasa nın her söylediğini kabul etmek araştıran insanları düşünen insanları yok etmek demektir. Nasa nın tek tekel olması büyük kaynaklarının olması her söylediğinin kayıtsız şartsız kabul edileceği anlamına gelmez.Barış özcanın videosu satürnün halkaları olduğunu titreşmeyen katı bir kütle görünüyor videoda yaptığı zoom ölçüsünde. Bu daha önceki videoların yalan olduğunu kanıtlamaz. Sadece ikisininde var olduğunu kanıtlar. Düz dünyacılar bu videoları tanrının yaratımı ile ilişkilendiriyorlar. Bir açıdan haksızda sayılmazlar çünkü nasa nın evren hakkında sürekli insanlara servis ettiği görüntüler ve sözde gerçekler evrenin büyük bir patlama sonrası oluştuğu aklımızın alamıyacağı bol sıfırlı mesafeler şu anki teknolojimizle asla gidemeyeceğimiz galaksilerden dünyanın bunun içinde bir toz tanesi olduğu bizim ise siz düşünün ne kadar küçük olduğumuzla alakalı insanı küçük gören ve aşağılayan bir tavırda. Siz hiçbirşeysiniz küçükten de küçüksünüz mesajları var. Nasanın evreninde tanrı yok bunu açıklıkla belirtiyorlar. Bu kadar büyük bir illüzyonu yaratma sebepleri ne peki ?

Tanrıyı insanların aklından silerek yavaş yavaş kendi illüzyonlarını yalanlarını insanların aklına yerleştirmek ve insanları kendi istedikleri gibi kontrol etmek.

Ama bazı insanlar uyanıyor bu yalanları kabul etmiyor.

Barış özcan bir nasa sevici bunu rahatlıkla söyleyebilirim ve kendisini samimi bulmuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...