Jump to content

Haberci ruya ile normal ruyayi nasıl ayirt edebiliriz?


Lunam de tenebris

Önerilen Mesajlar

Sorum yukardaki gibi gayet acik ve net haberci ruya ile normal ruyayi nasıl ayirt edebiliriz?

 

Sorduğun soruda cevap var aslında. Haberci rüyalar, çok yalın, kutsal, nettir. Size temelde "kutsallık" hissettirir ve çok etkiler. Normal rüyadan kastın bilinçaltı rüyaları ise onlar karmakarışıktır, geçişler vardır ve gündelik etkiler oldukça yoğundur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Haberci rüyada mitolojik semboller , arkeik figürler , doğaüstü yardımcılar( aksakallı dedeler , keşişler , şifacı teyzeler vb.) konuşması veya doğa geçişleri olur(gece / gündüz , göl/toprak) yada direk senin doğa geçişinle alakalı kültürüne göre semboller olur çocukluktan ergenliğe geçiş rüyası gibi mesala bazı kültürlerde bu geçiş rüyası cinsel organdan yılanın ısırdığı görülür , kültürünün hikayelerine göre enerjiler kendini manifeste eder.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bilinçaltı rüyalar uyandıktan sonra kısmen hatırlanır veya tamamen unutulurlar. çünkü fiziksel boyuta ait, belli belirsiz bir zaman ve tertibe dayalı görüntülerden oluşur. bu nedenle beyin hepsini hatırlayamaz. aynı sebepten dolayı da karışıktırlar.

 

haberci rüyalar ise ruhun kendi alemine yükselerek algıladığı görüntülerden oluşur ve ruh zamana bağlı olmadığından, buradaki ruhsal idrak güçlü olup anlık bir sürede gerçekleşir. bu sayede gördükleri hafızaya işlenerek kalıcı olur ve uyandığımızda her şeyi ayrıntılı biçimde hatırlamak mümkündür.

 

sembol ve hislerin dışında aradaki fark bu şekilde anlaşılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...