Jump to content

Çeşitli Tarot Desteleri / Pagan Tarot Destesi (Wheel of the year Tarot)


BlueQueen

Önerilen Mesajlar

Yıllardır klasik R.W.serisi Tarot kartları ile tarot bakıyorum. Tarot benim kişisel hobim,aynı zamanda enerjimi yönlendirme ve kontrol edebilmemde de etkin bir araç.Kimi zaman iyi bir terapi bazen iyi bir arkadaştan alınabilecek bir çok tavsiyeyide sadece kartlar aracılığıyla alma şansıda veriyor. En etkin kehanet aracı.

Fakat ülkemize yurt dışında ki farklı ve bir o kadar da özdeşleşebileceğimiz türlü çeşitlilikteki desteler getirilmiyor,getirilemiyor. Zamanında “Aşıklar Tarotu” nu edinebilmek için çok uğraşmıştım..

Bu sene harika bir deste keşfettim. Bu destenin çizimleri Beni kendine çağırdı ve hayran bıraktı. Burada bir çoğunuzunda hoşuna gideceğine ve ruhen özdeşleşeceğine eminim. Ayrıca Bu başlık altında keşfettiğiniz, ülkemizde de bulabileceğimiz farklı tarot destelerini paylaşabiliriz..

Deste Pagan Tarotu olarak hazırlanmış ve original adı wheel of the year yani yılın döngüsü. Pagan tarotu olarakda geçmekde ve resimlerini ve ruhunu da gayet başarılı buldum. Bir kaç resim paylaşacağım ve kolaylıkla satın alınabilecek durumda.. bende siparişini yeni vereceğim.. sizinde varsa keşfettiğiniz ve TR den kolayca edinebileceğimiz yerler burada paylaşın çünkü farklı desteleri toplayıp koleksiyon oluşturmayı çok seviyorum:thumbsup:

236ABEBD-D21D-4F92-A4FD-D834F8929781.jpg

601E8E69-925B-4AD9-A55F-035517EC54FE.jpg

236ABEBD-D21D-4F92-A4FD-D834F8929781.jpg

BA77E9AC-A6FF-480B-82F7-327C8C5FEA49.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...