Jump to content

masal perisi

Önerilen Mesajlar

Bence dejavunun aslını araştırmak için öncelikle rüya günlükçülerini incelemek gerekir. Ayrca parapsikolojinin beyaz peruklu amcaların ilgisini çekip, bilim olarak kabul etmelerini beklersek daha çok yerimizde sayarız. Bugün bilimsel araştırmalarında da kullandıkları hipnozun, düne kadar sahte bilim kabul edildiğini unutmayalım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tam olarak "nedir? ne değildir? var mıdır? yok mudur?" işin bu boyutu hakkında yorum yapacak kadar bilgi sahibi değilim ama, bildiğim bir şey varsa o da benim bu durumu çok sık yaşadığımdır. Hayatım mı çok monoton olduğu için tekrara düşüyor yoksa hakikaten dejavu dedikleri bu mu. Bazen ayırt edemiyorum. Dejavu zihnimde hep reankarnasyon ile aynı kategoride. Sanki daha önce yaşadığım eski bir hayatımda o anı yine yaşamışım gibi hissediyorum bu durum vuku bulduğunda. Ilginç. :ermm:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bununla ilgili tıpkı karabasan dedikleri uyku felci gibi bilimsel bir tarafının oldugunu okumustum biryerlerde . Teorik olarak daha cok tabi .Beynin ani kısa devreler yaparak son derece mikro zaman diliminde anımsama duygusu yasadıgı varsayılıyordu . Herhalde bir denek üzerinde dejavu yasanılırken test etmesi zor olsa gerek .Matrix filminde dejavu yasamak tehlikeli idi bana ilgin gelmisti filmde . İsin ciddi paranormal tarafını bilen bir arkadaş varsa yazabilir . Ama ben ne yazsam şimdi totodan sallamasyon olacaktır ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...