Merhabalar Astral seyhat benim için güvenli midir ?
-
Similar Topics
-
İsteğim Dışı Yaşadığım Astral Seyahatimsi ''Olaylar''
Merhaba güzel insanlar! Ben Meredith Vasilissa Sizleri benim için büyük önem arz eden bir konuyu danışmak için davet ediyorum.. Konu şu ; Yaklaşık 6 yıl kadar önce başlayan korku dolu uykudan uyanışlarım. Baştan belirtmek isterim ki gördüklerim kesinlikle kabus ,rüya vs. değil. Uzatmadan anlatmaya başlıyorum. Her gece yaptığım gibi uyumak için yatağıma yöneliyorum, uykuya dalmama ramak kala yavaş yavaş sesler yükselmeye başlıyor. ( Saat sesi, cızırtılar, sokaktan gelen sesler ), Yer: Deneyimler
-
Bir Peri Çağırmak İçin
Bu büyüyü bir peri çağımak için kullanın Gerekli Malzemeler 3 çiçek 2 yaprak 4 mum (doğayı simgeleyen 4 farklı renkte) Kağıt Kalem Renkli kalemler Tahtadan yapılma bir şey("something made of sticks" çeviriden emin değilim yazan kişinin ingilizcesi rezalet ) Düz zemin Ağaç Su Mumlardan bir kare yapın, Kağıda bir peri çizin, renklendrin, isim verin, resmin etrafına çiçekler ve yapraklardan oluşan "hediye" nizi koyun, düz bir zemine yerleştirin ve resmin yanına su dökün. ay, Yer: Witchcraft
-
Bir Kimseyi Kendinizden Soğutmak İçin Büyüler
1. Karayılan Kökü Büyüsü Banyo, hem ilişkiyi sonlandırmak hem de size zararı dokunan bir kimsenin cesaretini kırıp uzaklaştırmak için kullanılır. Karayılan kökünü yanınızda taşımak ise sadece ilişkiyi sonlandırmaya yarar. - Kıyılmış karayılan kökü (black cohosh) üzerine kaynar su ekleyerek demleyin. - Küveti su ile doldurun. - Karışım soğuyana kadar bekleyin. - Küvete girin ve durulanmadan önce karışımı posasıyla birlikte tüm bedeninize uygulayın. 2. Ayrılık Tozu (I) - Bu bitkilerin k, Yer: Witchcraft
-
Astral Seyahat Yapamama Sorunsalı
Değerli Gnoxis Forumu kullanıcıları, Size bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Uzun zaman önce duyduğum ve başka insanların deneyimlerini okuduktan sonra da oldukça etkilenmiş olduğum astral seyahat deneyimini gerçeği söylemek gerekirse hiç gerçekleştiremedim. Hani belki astral seyahattekine yakın bir şuur seviyesine geçmişimdir ama yaptım desem açıkçası yalan olur. Astral seyahat yapmaktan hiçbir zaman korkmadım ve nasıl yapabileceğim konusunda da birçok yazı okudum ve onlarca taktik de, Yer: Deneyimler
-
Astral Seyehat Deneyim
Bugün ilk defa yapmaya çalıştığım astral seyehati denerken değişik bir olay yaşadım yapacağım sırada gözümün önüne bi kadın geldi bu kadın bana küçümseyici bir şekilde baktı ve kahkaha attı ardından dilini çıkardı sonra aniden gözlerim açıldı korkudan elim ayağım tutmuyordu bunu düzeltmek için ne yapabilirim?, Yer: Deneyimler
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.