-
Similar Topics
-
Kblan Tragna Çakra Açma Çalışmaları
B.KISA'nın Aktardığı UYGULAMA ŞEKLİ Bu çalışmaların süresi en uzun sürebilecek şekilde bile olsa en fazla on veya oniki dakikadır. Tabii ki, yapan kişi ister ve hoşlanırsa çalışmadaki zikirleri çok aralıklı yaparak süreyi istediği kadar uzatabilir fakat normal süre oniki dakikadır. Bu da demektir ki, bu programın uygulanması, aynı zamanda yürüttüğünüz başka çalışmalarınız varsa onlara engel olmaz. Başka çalışmalarınız varsa, hangi çalışmayı önce yapacağınız önemli değildir fakat genel temayül, Yer: Aura&Çakralar
-
Çakra Açma
Çakralar ve Çakra Dengelenmesi Aisha Son yıllarda ülkemizde de giderek duyulmaya başlayan bir terim var; 'Çakralar' .Herkes bir çakradır bir karmadır konuşuyor. Anlamını bilmeden öğrenmeye de tenezzül etmeden pop dünyasına mal oldu bu terim. Hatta Bodrum'da 'Çakra' isimli bir gece klubu bile var.. İşte ben buna çok güldüm.. Neyse efendim konumuz çakralar, dengelenmesi ve sağlığı.. Öncelikle bilmeyenlere 'bu çakrada neyin nesi kardeşim yaw?' diyenlerinize tarihçesi ve kaynakça bilgilerini vere, Yer: Aura&Çakralar
-
Durusezi Ve Durubiliş Açma Teknikleri
Öncelikle alttaki linkten ilahi iletişim tarzınızı bulursanız onu açmanız daha kolay olur tabi hepsini açmakta fayda var. http://www.gnoxis.com/showthread.php/35603-%C4%B0lahi-%C4%B0leti%C5%9Fim-Tarz%C4%B1n%C4%B1-Bulma-Testi Öncelikle bu tür yetilerin doğuştan açık olduğunu söylemek isterim. Daha sonraki zamanlarda ya kendi isteğimizle ya önyargılardan dolayı yada negatiflikten dolayı kapanır bu çakralarımız. O yüzden öncelikle bu tür iletişimlerden önce kişisel olarak kendinizi daha iyi, Yer: Psişik Yetenekler
-
Temel Cadılık Dersleri 1-Çember Açma
Çember açma, cadıların ritüelleri için büyük bir öneme sahiptir. Çember, büyünün yapılacağı alanı negatif varlıklardan temizlemek, kötü enerjileri uzakta tutmak ve ritüel sırasında korunma sağlamak için çok önemlidir bu yüzden her cadı, nasıl çember açılması gerektiğini bilmelidir. Aşağıda örnek bir çember açma ritüeli verilmiştir ancak benim kişisel tavsiyem kutsama sözlerini aşağıdaki temaya sadık kalarak kendinize daha yakın gelecek şekilde yeniden yazmanızdır. KİŞİSEL (SOLITARY) ÇEMBER, Yer: Witchcraft
-
Ritüele Hazırlık ve Çemberi Açma Ritüeli (Enochian)
Ritüele Hazırlık ve Çemberi Açma Ritüeli Majikal ritüellerde daire açmak ritüelin başlangıcıdır. Bu daire -manevi dünyaya adım atıldığı için- korunmak ve elementleri davet ederek ritüelin desteklenmesi için yapılır. Daire açılır, elementler davet edilir, ritüel yapılır ve sonra kapatılır. Öncelikle majikal alan ve daire açılacak yer temizlenmelidir. Bunun için farklı teknikler varsada genellikle süpürge ile süpürme yapılır. Veya parlak bir ışığın ritüel odanıza aktığını tüm negatiflikleri, Yer: Maji ve Türleri
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.