Enochian ile istenilen kişinin rüyasına girmek...
-
Similar Topics
-
Üstteki Kişinin Nickine Baktığınızda İlk Aklınıza Gelen Şeyi Açık Açık Yazın!
hadi başlayalım....., Yer: Forum Oyunları
-
Voodoo tipi: Etkilenilen kişinin aklina girme büyüsü
Öncelikle söylemem gereken şey bunun ne irade bağlayıcı ne de "birini kendime aşık ederim" çabasında bir büyü olmadığıdır. Amaç bir şekilde tanışıklığınızın olduğu ama bir türlü dikkatini çekemediğiniz birinin aklına girebilmek. Bu formülde olay zaten özellikle rüyalar aracılığı ile bunu başarmak. Size gereken 4 önemnli malzeme var. - Mezar Tortusu ( Çok sevdiğiniz, değer verdiğiniz ölen bir yakınınızın mezarının olabildiğince derininden alınan bir miktar toprak ) Bu işin tek zahmetli yanı z, Yer: Witchcraft
-
Enochian Korunma
Bu koruma sizi gün içinde veya uyurken veya herhangi bi ortama girdiğinizde kendinizi koruma amaçlı yani çok yönlü olarak kullanabileceğiniz bir korumadır. Genelde enochian korumaları büyü veya davetlerde olur diye bilinirken aslında niyet ile her şekilde kullanılabilir. Sabah kalkın elinizi yüzünüzü yıkayın ve ayna karşısında veya giyinmeden önce - sonra bunu söyleyin size tüm gün koruma sağlar. Gece uyumadan önce bunu söylerseniz size uyku halinde herhangi bi varlığın saldırısından korur, Yer: Maji ve Türleri
-
Telepatik bağ ve rüyalara girmek
Öncelikle merhabalar, yaklaşık 1 sene önce parapsikoloji konularına merak sardım. İlk denemem annemle telepati yapmak oldu kartlarla ve çok başarılı olduk. (Annem balık, ben yengeç burcuyum) . Daha sonra yakınlardaki bir yatılı okulda kalan arkadasimin rüyasına girmek için deneme yaptım, şöyle oldu ; Bir gece saat 1 civarı iyice odaklandim, onu uyurken hayal ettim ve üçüncü gozunden beynine girdiğimi düşündüm. Aslında güzel ve ferah şeyler aktarmak varken hayalimde, ne oldu nasıl oldu bil -
Enochian Tılsımı- Majikal Aynanız ve Scrying Uygulamaları İçin
Bu tılsımı majikal ayna çalışmalarında, scrying için aynanızın arka kısmına yapıştırabilirsiniz.. EN dış halkada Enochian dilinde " ZIRENAIAD" yani "Ben senin efendinim, Tanrı olanım" yazıyor. İç halkadaki yazının anlamı ise "GAHOACHMA" yani " Ben,Ben olanım (EHEIEH)" . Ayna ile birlikte majikal çalışma yaptığınız zaman bilindiği gibi bir tür kapı açıyorsunuz.Bu tılsım, açılan kapının akışını kontol etmeniz, ve eğer bir varlık ile ayna üzerinden iletişime geçmişseniz o varlığa kuralları hatır, Yer: Maji ve Türleri
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.