Jump to content

Yıllardır rüyalarımda gördüğüm şeyleri unutamıyorum


Nyksse

Önerilen Mesajlar

Merhabalar,

 

Aslında çok uzun bir süreçte gerçekleşen pek çok ayrıntıya sahip bir konu, fakat çok kısa özetleyerek fikrinizi almak istiyorum çünkü yıllardır bunun içinde yaşamaktan yoruldum arkadaşlar. 15-16 yaşlarındayken çok ciddi vizyonlar alıyordum rüyalarımda ve gördüğüm hemen hemen herşey gerçekleşiyordu. Anlamını çözebildiklerime gerçek hayatta yardım ettim, peşinden koştum fakat rüyalarım gittikçe daha karanlık hale gelmeye başladı o dönemde ve çok fazla mesaj içerir oldu. Her biri geleceğimle, yapacaklarımla alakalı bir şeyler gösteriyordu o dönemde ortaokul öğrencisi falandım ve anlamını çözemediğim gibi bu durum psikolojimi de çok etkiledi. O kadar yüksek kalitede gerçekçi şeyler gördüm ki, bazen yeri geldi gerçek hayatın hangisi olduğunu karıştırır hale geldim ve o dönem üzerimde büyük bir yük oluşturdu. Devamlı beni tehdit eden, kovalayan, çeşitli simgeler mesajlar gösteren kişiler vardı rüyalarımda ve yeteneğim artmaya başladıkça üzerimdeki karanlık da arttı.

 

Tam olarak bu süreçte rüyalarıma hala ne olduğunu tanımlayamadığım bir şey dahil oldu. Hiçbir zaman tam olarak yüzünü göremedim, sadece bedenini gördüm bir insan, erkek bedeni fakat etrafına ışık saçan ve bir kadın teni kadar parlak ve bembeyaz bir şey. Onu gördüğüm her rüyanın etkisinden çıkmam günler alır hale geldi çünkü hayatımda görüp görebileceğim en güzel şeydi ve her uyandığımda manevi olarak hiçbir zaman tanımlayamayacağım şeyler hissettim. Bu kişi benim sonraki süreçte rüyalarıma dahil olup, bana bir şeyler göstermeye ve bahsettiğim şahıslardan, karanlıktan kurtarmaya başladı. Zaman zaman dua ederken gördüm, bazen ölmekten kurtardığını. Bir rüyamda da bir kağıtta ismini ve soyisimini gördüm. Yabancı dilde bir erkek ismiydi. Soyismi hala tam hatırlayamıyorum ama yıllardır ismiyle kazındı hafızama. Uzun bir süre bu böyle devam etti, bu süreçte gerçek hayatta da gösterdiği mesajlarla pek çok kez karşılaştım. Belki çocuksu bir içgüdü bilemiyorum fakat zamanla ona olan inancım ve bağlılığım, sevgim o kadar arttı ki gördüğüm şeyin güzelliğini asla unutamaz hale geldim. Ve bu süreçte her nasıl oluyorsa bir gün bu gördüğüm şey her ne ise onunla gerçek hayatta normal bir insanla tanışır gibi tanışacağımı da gördüm.

 

Onu son gördüğüm gece tam olarak uyumuyordum, lucid gibi bir durum yaşıyordum bilincim yerindeydi zaman yerindeydi. Ve gelip eliyle yanağıma dokundu, uyandım ve bir daha o şeyi asla göremedim. Ama asla gördüğüm şeyin güzelliğini, yanımda olduğunda hissettiğim güven duygusunu da hissedemedim. Fazlasıyla mantıksal ve realist biri olarak bunun beynimin yalnızlıktan uydurduğu bir şey olduğuna inandırmaya çalıştım kendimi. Ama bazen gerçek hayatta öyle işaretler çıktı ki karşıma kabul etmek istemedim. Ki sonraki zamanlarda eğer beynimin bir oyunuysa gerçekten, yeterince kendimi inandırırsam tekrar görebilirim onu dedim. Ama bir daha ne asla onu görebildim, ne o dönemde gördüğüm gibi rüyaları.

 

Sonraki süreçte hayatımın en berbat günlerini yaşadım, vurulabilecek en dip seviyeye geldim fakat bırakın onun yardımını rüyamda görmeyi, o günlerde rüya bile göremedim. Dolayısıyla gördüklerime inancım iyice sarsıldı. Aradan uzun bir zaman geçti, şuan üniversite öğrencisiyim ve yalnız yaşıyorum. Sorun şu ki, o dönemde gördüğüm rüyalarda nasıl öleceğimi, daha doğrusu öldürüleceğimi dahi gördüm. Güncel hayatımda da bu tarz risklerin fazlasıyla olacağı bir mesleğin mensubu olacağım ve açıkçası bunları düşündükçe gördüklerim anlam buluyor gibi geliyor ve bu psikolojik olarak çok rahatsız ediyor beni.

 

Bir de şuan ben geçmişteki gibi vizyonlar almasam bile, 2 gün ailemin yanına gittiğimde evdeki herkes fazlasıyla ölüm içeren rüyalar görmeye başlıyor, evde bardaklar kırılıyor, bir şeylere zarar geliyor, ailem de endişeleniyor bunları kötüye yoruyorlar doğal olarak. Bir şeyler ters gidiyor yanlış gidiyor fakat ben çözemiyorum bu durumu. Sizden fikirlerinizi rica ediyorum, hayalperest düşüncelere kapılmak istemeyen biriyim fakat gördüklerimin etkisinden de yıllardır çıkamadım, kendi üzerimde olmasa bile başkalarını hala etkiliyor bir şekilde varlığım. Ve o gördüğüm şeyin ne ismini, ne güzelliğini unutamıyorum. İnsanlara hissettiğim tüm güven ve sevgi duyguları onunkinin yanında anlamsız geliyor. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...