Jump to content

Telepatik bağ ve rüyalara girmek


Thenightcreature

Önerilen Mesajlar

Öncelikle merhabalar, yaklaşık 1 sene önce parapsikoloji konularına merak sardım. İlk denemem annemle telepati yapmak oldu kartlarla ve çok başarılı olduk. (Annem balık, ben yengeç burcuyum) .

 

Daha sonra yakınlardaki bir yatılı okulda kalan arkadasimin rüyasına girmek için deneme yaptım, şöyle oldu ;

 

Bir gece saat 1 civarı iyice odaklandim, onu uyurken hayal ettim ve üçüncü gozunden beynine girdiğimi düşündüm. Aslında güzel ve ferah şeyler aktarmak varken hayalimde, ne oldu nasıl oldu bilmem, birden kontrolumu kaybettim ve onu kıpkırmızı koyu bir çukura surukledigimi ve korkunç bir sesle adını haykirdigimi hayal etmeye başladım ve bundan kendimi alamıyordum (o dönemler ona biraz kalbim kırıktı ve kizgindim) . Ve iyice transa gectigimi hissettikten sonra kalp atışlarım hizlanmaya başladı ve beynimin bütün kıvrımları tek tek ağrıdi resmen. Sonra aniden kalbimde çarpıntı gibi bir şey hissettim ve onun sesini duydum "kim konuşuyor ?" Diyordu. Sonra korktuğum için devam etmedim. Ertesi gün yanına gidip ne olup ne bittiğini sorduğumda kendisi bir şey hatırlamadığını söyledi ama yanında yatan oda arkadaşları tam benim bu işi yaptığım saatte onun yattığı yataktan sanki kendisini tokatlar gibi sesler duyduklarını , ona seslendiklerini ama bir fayda etmediğini ve korkup yattiklarini söylediler.

Benimle bir ilgisi var mı bilmiyorum ama şoka girmiştim . Bu arada onunla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bir bakışla anlasirdik sonra okullarımız değişti. ( O da akrep burcu )

 

Daha bunun gibi normal hayatta da oluyor. aklıma gelenin başıma gelmesi , kötü bişey olmadan önce içime kötü bir his doğması , rüyamda gördüğüm basit şeylerin o gün yaşanması gibi ufak tefek şeyler başıma geliyor . Mesela 2 kere istihareye yatmisligim var ikisinde de acayip net şeyler görmüştüm.

 

Şimdilerde ise Japonya'dan bir arkadaşım var. İstisnasız her gün mesajlasiyoruz. Marttan beri. Zaman farkı 6 saat olduğu için uzun konuşamıyoruz çok. Onun yatış saati geliyor veya benim iş saatim. Ama son zamanlarda gün içerisinde ne zaman birdenbire aklıma düşse tam telefonu elime alırken mesaj geliyor ondan.

 

Geçen gece saat 11:58 de birden aklıma geldi. "Yok ya bu saatte yazmaz" diye düşündüğüm anda ondan mesaj geldi. Dehşete düşmüştum.

 

Ve son olarak dün gece yatmadan saat 10:30 civarı (orda sabah 4:30 oluyor ) telepati kurmak için transa geçtim ve sanırım başarılı oldum yani kalbime öyle bir his geliyor en azından aklına dusmusumdur heralde çünkü çok güçlüydü .

 

Ve bunu yapıp uyudum . Sabah Türkiye saatiyle 4 te aniden uyandım saate bakmak için telefonu elime aldığımda ondan gelen mesajı gördüm 5 dk önce atılmıştı. Bir şok daha.

 

Böyle şeyler aramızda oluyor , mesela "geç cevap verdiğim için üzgünüm dişlerimi fircaliyordum " diyor ve ben bu mesajı okurken dişlerimi fircaliyor oluyorum. Gibi gibi. Sürekli aynı şeyi hissediyoruz vs.

 

Aklimin almadığı nokta ise şu, Japonya dünyanın öbür ucunda ve ben bu kişiyle daha önce hiç yüzyüze bile buluşmuş değilim. Bu nasıl oluyor?

Yoksa ben mi abartiyorum?

 

(Onun burcu oğlak )

 

Yanıtlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...