-
Similar Topics
-
Bunu bir bedeli olur mu
bir konu hakkında soru sormak istiyorum, ciddi ciddi intihar etmek istiyorum ve aylardır bunu düşünüyorum. hayattan ne keyif alabiliyorum ne de yaşadığım travmaları atlatabiliyorum ne suçluluk duygularına engel olabiliyorum. sizce hayatımı kendi ellerimle bitirirsem beni bekleyen son nedir?, Yer: Ölüm ve Ötesi
-
Düşün ki O Bunu Okuyor
Söylemek isteyipte yazamadığınız şeyleri buradan paylaşabilirsiniz.., Yer: Gnoxis Cafe
-
Birden fazla farklı doğal taşı takı olarak kullanabilir miyim?
Başlıkta yazdığı gibi sorum gayet net, birden fazla farklı doğal taşı takı olarak kullansam ne olur? Hepsinin etkisinin görür müyüm veyahut enerjileri çakışır mı? Böyle bir olay var mıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bir de melek kuvars aura taşı aramaktayım Türk sitelerinden, bildiğiniz yer var mıdır? Ya da İstanbul'dan, Ankara'dan satın alıp Malatya'ya sipariş verebileceğim bir yer falan? Teşekkürler şimdiden., Yer: Alternatif Terapiler
-
Birçoğunuz bunu ilk defa duymuş olacaksınız
gercek bir olaydır.(sunay akından alıntıdır) 1900'lü yılların başında Avrupanın güçlü devletlerinden olan fransa o dönemin diğer devletlerine haber göndererek yeni bir savaş makinası bulduklarını ve bu makina ile gösteri yapılacağını diğer devletlerin bu davete yetkili 2 askeri üye ile katılabileceklerini bildirirler.Gösteri günü ortalık mahşer yeri gibi kalabalıktır.Osmanlıdan gösteriyi izlemeye gelen sadrazam ...........paşa(ismini tam hatırlayamıyorum) ve yanında genç bi, Yer: Atatürk'çü Düşünce Kulübü
-
yeteneğimin üstüne gitmeli miyim?
eskiden genellikle dejavu dediğim şeyler yaşardım.(çokça,mesela rüyada görürüm ve gördüğümün farkında olurum genelde)Bir ara bunnu kontrol etmeye çalıştım maç sonuöları için 3te2 başarılı oldum o 1 ide neden olmadı anlamadım ve bir arkadaşıma anlattığımda (oda parapsikoloji ile ilgileniyor) uğraşma dedi boşver dedi zarar görürsün dedi yaptığım şeyse prekognisyondu(zaman içinde durugörü)... 1-bunun herhangi bir riski var mı? 2-bunu geliştirmeli miyim?, Yer: Durugörü
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.