Jump to content

Uçuş Yağı


Kont

Önerilen Mesajlar

on-flying-ointments.jpg

 

Uçuş yağları bin yıllardır Paganlar, Şamanlar ve cadılar tarafından beden dışı deneyime yardımcı olması amacıyla kullanılmıştır. Vizyon görümü, 3. gözün aktifleştirilmesi, lucid rüya gibi alanlar da uçuş yağlarının kullanım alanlarına örnek verilebilir.

 

Uçuş yağları hazırlanırken kullanılan en gözde bitkiler nightshade ailesine aittir. Adamotu, datura, güzelavrat otu gibi bitkiler nightshade ailesindendir, zaten cadılık ve büyü pratiklerinde bu bitkilerin her biri özel unvanlara sahiptir fakat oldukça zehirli ve ölümcül olabildiklerini de belirtmeliyim. Bir baz yağ (zeytinyağı, ayçiçek yağı vb.) ve merhem kıvamına getirmek için balmumu kullanarak hazırlanan bu yağlar daha sonra transdermal yolla yani deri üzerine uygulanarak vücuda alınır. 3. göz bölgesine ve salgı bezlerinin üzerine sürülen merhem daha sonra kişinin algı düzeyinde değişime yol açarak astral seyahat gibi eylemleri kolayca gerçekleştirmesini sağlar. Forum kurallarına uygun olup olmadığını bilmediğimden tam bir tarif vermiyorum, çünkü dediğim gibi bu bitkiler doz aşımında ölümcül sonuçlar doğurabiliyor ve doz aşımı yapmak gerçekten çok basit.

 

Ben pratik çalışmalarımda bir süredir uçuş yağlarından yardım alıyorum ve sonuçların inanılmaz güzel olduğunu söyleyebilirim. Özellikle astral seyahat ve 3. göz çalışmalarımda kullanıyorum. Var mıdır başka uçuş yağlarıyla çalışan, deneyimlerini anlatmak isteyen?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...