Jump to content

Ruhsal Rehber Ile Tanışma


sare

Önerilen Mesajlar

Merhaba bir kaç araştırma sonucu bulduğum güzel bilgiler...

Hadi buyrun...

 

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki..

 

Büyük Ruh

 

Bazıları buna Kaynak, Sonsuz Ruh veya sadece Tanrı olarak atıfta bulunur. Şahsen ben buna "Tek - Omnipresent Nurturing Energy" derim. Herkesin duası, meditasyonu ya da görselleştirmesiyle bir birine doğrudan erişimi vardır - hatta yüksek sesle konuşuyorlar. “Tanrı gizemli yollarla çalışır” diye hatırlayın, bu yüzden cevaplarınızı açıkca beklemeyin - yardım istedikten sonra, beklenmedik yerlerde işaret ve sinyalleri izleyin.

 

 

 

Yüksek Benliğiniz

 

Ruhunuz fiziksel bedeninizde bir insan deneyimine sahip - ama birçok yaşamın deneyimini içerir. Bu rehber, daha iyi bir bakış açısı olduğu için harika bir bilgelik kaynağıdır. İçinizdeki o küçücük ses olarak bilinir - kendi sezginizi ayarlayın, böylece söyleyeceklerini duyabilirsiniz!

 

 

 

Melekler ve Başmelekler

 

Melekler, Tanrı'nın iradesini elçiler, koruyucular ve rehberler olarak yürütürler. Koruyucu Melek, en çok bilinen melek tipidir. Melekler, aynı zamanda, herhangi bir din ya da inanca bağlı olmayan, mezhepsel olmayan olarak kabul edilir. Başmelekler daha uzmanlaşmış meleklerdir ve daha yüksek seviyeli varlıklardır. Koruyucu meleklerin daha bireysel ve kişisel olduğu başmelekleri herkes arayabilir.

 

 

 

Atalar

 

Atalarınız, yakın geçmişte ve genetik olarak kim olduğunuzla, ama aynı zamanda ruhsal bağlantınız olan kişileri de içerir. Bazen bunlar hiç tanımadığınız insanlar olabilir. Her iki durumda da, varlıklarını işaretler - rüyalar, sesler, kelebekler aracılığıyla hissetmeye açık olun.

 

 

 

Güç hayvanlar veya totemler

 

Ayrıca totem olarak bilinen güç hayvanlar, koruyucu melekler ile benzer, ancak hayvan biçimindedir. Senin güç hayvanın bireysel bir hayvan değil, o hayvanın kolektif ruhu değil. Güç hayvanlarının bireysel isimleri olması yaygındır. Güç hayvanlarınız / totemleriniz, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak hayatınız boyunca gelecektir. Yine, açık ve yüksek benliğinize bağlı olmak, yaşamınızdaki Güç Hayvanlarının etkisini hissetmenize izin verecektir.

 

 

 

Rehberlerinizin sağlayabileceği nimetlerin tadını çıkarın ve keyfini çıkarın.

Ufak bir bilgilendirme daha ekliyorum...

 

 

Ruhsal rehber konusunda yapmanız ve yapmamanız gerekenler aşağıdaaaaa ;

 

1) YAPMAYIN bir görünüm koymak için herhangi ünlü tarihi şahsiyetlerini, ölü rock yıldızları, veya dini simgeleri bekliyoruz.

 

Tüm bu vakaların gerçekleştiği biliniyordu, ancak ilk iki durumda bu genellikle Kleopatra, Michelangelo, John Lennon, Marilyn Monroe, vb. Gibi bir insanla iletişim kurmak isteyen egomuzdur. Ve dini figürler; Mesih, Bakire Meryem, Buda, Krişna ve diğerleri gibi Rehberler olabilir, ancak genellikle bu onların varlığından haberdar olmak için ilk Ruh Rehberi olmayacaktır.

 

2) YAP: başlamadan önce (aşağıya bakınız) basit koruma ritüel. Bu, seans sırasında düşük titreşim frekanslarının ruhlarını sizden uzak tutmak için hayati bir öneme sahiptir. Böyle ruhlar genellikle ölü oldukları ya da doğada şeytani olamayacaklarından habersiz Dünya düzleminde kaybolurlar. Basit bir koruma ritüeli, istenmeyen ruhla karşılaşmalara karşı sizi koruyacaktır.

 

3) Ruh Rehberi'nizin kim olabileceği veya nelerin olduğuna dair önceden hazırlanmış herhangi bir fikri YOKTUR . Bu büyük bir hayal kırıklığına yol açabilir. Ruhsal rehberiniz bir hayvan da olabilir ve bir Ruh Rehberi olarak hareket eden bir Hayvan Ruhu olan bir Totem Hayvanı örneğidir.

 

4) YAP: her zaman beklenmedik hazırlanmak. Telefondaki zil sesini kapatın, telesekreterin sesini sıfırlayın, kapıyı kilitleyin, başkaları evdeyseniz herhangi bir sebepten dolayı sizi rahatsız etmemelerini isteyin - eviniz yanmıyorsa, elbette. Rahat bir konumda oturduğunuzdan ve alabileceğiniz herhangi bir gösterimi veya mesajı yazmak için kullanışlı bir kalem veya kurşun kalem ve kağıda sahip olduğunuzdan emin olun.

 

5) YAPMAYIN aklınızda benzeri olmayan başkaları ile ne yaptığını paylaşır. Alay ve güvensizlik, negatif enerjiyi başka türlü olumlu ve canlandırıcı bir deneyime sokarak girişimlerinizi zayıflatacaktır.

 

6) Yap ; size manevi karşılaştığında tüm not edildiği bir dergi olarak kullanılmak üzere bir kenara özel bir kitap tutun. Bu dergi, önümüzdeki haftalar, aylar, hatta yıllar boyunca size çok değerli bir bilgi kaynağı olduğunu kanıtlayacaktır.

 

7) YAPMAYIN senin Ruh rehberinize

geleceği sormayın ne kendi geleceğinizi ne başkasının ne de dünyanın çünkü bu bir saygısızlıktır. Örneğin "ne zaman piyango kazanırım?" Ruh Rehberleri, hayatta iken kişisel uzmanlıklarının bir parçası olmadığı sürece geleceği önceden haber vermezler. Ayrıca gelecek loto çekilişi için kazanan loto sayılarının ne olacağını da bilmeyecekler. İnan bana bunu yapan çok insan oldu ve hepsi başarısız oldu.. En azından benim araştırmalarıma göre.

 

8) YAP: İnanmak çok büyük bir temas kurmaya sebep olacaktır . Bazıları için, ilk seansta temas oluşur, diğerleri için haftalar sürebilir, ancak devamlılık her zaman gerekirse ve bu yüzden sadece ona özel zaman ayıranlar vardır ve Ruh rehberiniz kendini size tanıtacaktır.

 

 

İletişime Geçmeden Önce Temel Koruma Yazısı -

 

Öncelikle rahatsız edilmeyeceğinizden emin olarak hazırlanın. Telefondaki zil sesini kapatın, kapıyı kilitleyin veya odanızın kapısına "rahatsız etmeyin" işareti koyun ve daha önce banyo yapmanızı hem nötr enerji hem de temizlik açısından öneriyorum.

Başlamadan önce son hazırlıklar...

 

meditasyon yaparken oturmak için rahat bir yer. Seansınızdan sonra da aynı noktada yazacağınızı unutmayın.

 

rahat kıyafetler

 

battaniye (meditasyon yaparken üşüyorsanız - bu yaygındır)

 

kalem

 

kağıt veya defter

 

Dilediğiniz herhangi bir manevi veya dini sembol (isteğe bağlı)

 

"ruh halini" yaratmaya yardımcı olmak için mum ve / veya tütsü (isteğe bağlı)

 

Mumunuz için herhangi bir şekli veya boyutu kullanabilirsiniz. Kullanılacak en iyi renkler, ruhsal tercih sırasına göre:

 

mor (daha yüksek rehberlik ve koruma için)

 

beyaz (saflık)

 

sarı (zihinsel uğraşlar)

 

mavi (ruhsal uğraşlar)

 

Mumunuz kokulu olsun ya da olmasın farketmez...

 

Mum ve tütsü yakarak başlıyoruz.

Odanız iyice tütsü kokusu ile dolarken bir yandan yaktığınız mumun da vermiş olduğu huzur ile meditasyona başlıyoruz.

 

Aleve odaklandığınızda, kendinizi sakin bir yerde hayal edin. Favori bir yer ya da sessiz ve tenha bir çocuk olarak gitmeyi sevdiğiniz bir yere sahip olabilirsiniz. O yeri akla getir ve ona odakla. Bir ağacın altında oturmaktan, bir Mısır tapınağında (kişisel favorim) ya da aralarında bir şey olmak arasında değişen her şey olabilir. Sadece hayal gücünüz ne olursa olsun sadece sizin ve çevrenizi içerdiğinden emin olun. Yaşlı ağaç evini hayal ediyorsan, çocukluğun vardı, oradaki tüm çocukluk arkadaşlarını da hayal et.

 

İdeal sakin bir yeriniz olduğu için, niyetinizi yavaşça gönderin:

 

"Ruh Rehberim ile iletişime geçmek istiyorum."

 

Zihninizin dolaştığını görürseniz tekrar alev üzerine odaklanın. Durma, sadece aleve tekrar odaklan ve devam et. Yaptığınız gibi, Koruma için bu basit çağrıyı söyleyin: Bu çok önemlidir. Bunu asla atlamayın!

 

"Ey Kutsal Anne / Baba Tanrısı ! Yani hangi inançta isen o varlığın adını an.!

 

Koruyucu Beyaz Işığının beni ve evimi çevrelemesi için rica ediyorum.

Bu zamanda korumanızı istiyorum.

Kalbimi, aklımı ve ruhu herhangi bir bilgiye açarım

Spirits veya Işığın Melekleri tarafından bana gönderildi.

Kutsal mekanıma sadece Işık Varlıklarına izin verilecektir.

Kutsal Mekanıma negatif varlıkların ve kötü niyetin girmesine izin verme.

Kendimi Ruh Rehberlerime ve Meleklerime açarım

Bu zamanda Rehberlik ve Danışmanlıklarını isterim. "

 

Mum alevin üzerine odaklanın, özel yerinizi hayal edin ve Ruh rehberşnin gelmesi için bekleyin ve bekleyin.

 

 

Çok kısa ve kolay bir yoldur bu...

 

 

Lütfen Ruhsal rehberinin neye benzemesi gerektiğine dair herhangi bir önyargılı fikir edinmemeye çalışın, çünkü bu deneyiminizi ciddi şekilde sınırlayabilir..

Bazı Ruh Rehberleri insan formunda bile görünmez. Onlar bir sis, bir ışık topu gibi görünebilir, belki de ruhsal rehberin bir konuşan şelale olarak bile görğnebilir. Unutmayın ki en önemli şey açık bir akıl yürütmek ve tamamen saflık ile beklemek..

Ruhsal rehberinin muhakkak adını sor.

 

Daha sonra, size şu anda size tavsiyede bulunacak... herhangi bir tavsiyede bulunup bulunmadığını Ruh Rehberinize sorun. Birçok kez, bu ilk ziyaret için Ruh Rehberi sadece onların varlığını bilinir ve sizin için gerçek bir mesaja sahip olmaz. Bu durumda, umutsuzluk etmeyin. Bir dahaki sefere Ruh rehberinize başvurduğunuz da size daha açık ve samimi olacaktır.

Ruh rehberiniz size mesajını verdikten sonra, onlara teşekkür ettiğinizden emin olun, sonra kendinizi normal bilinçliliğinize geri götürün.

 

 

Biraz daha uzun ve detaylı bir yol ise aşağıda hangisi size uygunsa onu yapın.

Bazen rüyalar aracılığıyla bizle iletişim kurarlar. Rehberler bizimle

 

ruhumuz için en rahat olan kişilikte iletişir ve görünürler. Şimdi

 

size Adrian Calabrese'nin ruhsal rehber meditasyonunu

 

paylaşacağım. Bu meditasyon sayesinde ruhsal rehberinizle

 

iletişime geçebilirsiniz.

 

1-) Gevşeyin üç derin nefes alın ve hafif bir trans haline girin.

 

2-) Yavaşça meditasyona çekilirken, tüm düşüncelerden zihninizi

 

arındırın ve rehberinizden size kendisini tanıtmasını isteyin.

 

3-) Zihninizde beyaz koruyucu bir ışığın çevrenizde döndüğünü

 

görün.

 

4-) Doğada ya da özel bir odada kutsal bir alana çekildiğinizi

 

hissedin.

 

5-) Bu zihin gözünüzde oluştuğunda, bunu açıkça önünüzde görün.

 

6-) Çekildiğiniz alanda bir yer bulup oturun ve tam önünüze bakın.

 

7-) Bir an içinde, siz odaklandıkça, size yaklaşan bir figür

 

göreceksiniz.

 

8-) Rehberiniz size yaklaştıkça, kendisini karşılayın ve geldiği için

 

ona teşekkür edin.

 

9-) Meditasyonun olmasına ve rehberinizin mesajının size

 

gelmesine izin verin.

 

10-) İletişim tamamlandığında, geldiği için rehberinize teşekkür

 

edin ve onu ışığa geri gönderin.

 

11-) Son kez üç derin nefes alın ve üçüncüsünde nefesinizi

 

verdiğinizde tam bilinçliliğe geri dönün.

 

 

Not: Eğer meditasyon yapamıyorsanız, zihin gözünüzde bir şey

 

oluşturamıyorsanız endişe etmeyin. Yazılarımda bunlarla ilgili

 

şeyler de paylaşacağım. Sabırlı olun, yazılarımı takip edin. Yeterli

 

bilgiye sahip olduğunuzda bu çalışmaya geri dönersiniz.

 

 

YAZIM HATAM OLDUYSA AFFEDİN ARKADAŞLAR

Sevgiyle ışıkla kalın

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...