-
Similar Topics
-
Bu İsim Senin Neyin Oluyor?
Şu gnosis cafeye bi oyun açmadan ölmek istemiyorum... Arkadaşlar ; bir üst kullanıcı bir isim yazacak, o isim sizin neyiniz oluyorsa yazacaksınız komşu dahi olabilir veya tanımıyorum gibi bir cevap verilmeyecek ondan sonra da yeni bir isim yazacak, anlaştık mı??? Ben başlıyorum... Erdem...., Yer: Forum Oyunları
-
Roma Döneminde Yaşasan Adın Ne Olurdu?
Bugün değil asırlar önce Roma İmparatorluğu topraklarında doğsan adın ne olurdu öğrenmek ister misin? O zaman teste başlayalım. Roma Döneminde Yaşasan Adın Ne Olurdu? - onedio.com, Yer: Yararlı ve Eğlenceli Linkler
-
Senin Enerjinin Rengi Ne?
Onedio; >>> https://onedio.com/haber/senin-enerjinin-rengi-ne--726893, Yer: Gnoxis Cafe
-
Senin Şaman Hayvanın Hangisi? / onedio
Biz Türkler şamanist bir kültürden gelmekteyiz. Şamanizmde de evren, dünya, insan, hayvan ve bitkiler alemi bir bütün olarak düşünülürdü. Bu bütünlüğün içinde de istisnasız herkesin bir erk hayvanı bulunurdu. Bu erk hayvanının belirlenmesine göre ise karakter, meslek, eş seçimi gibi hayati konular belirlenirdi. Peki senin şaman hayvanın hangisi? Onedio şamanı bunu sizin için belirliyor! Senin Şaman Hayvanın Hangisi? - onedio.com, Yer: Yararlı ve Eğlenceli Linkler
-
Aslında Hangi Roman Cümlesi Senin İçin Yazılmış Olabilir?
Kitap okuyan insan yalnız değildir. Çünkü onca cümlenin içinde, bir yerlerde kendiyle konuşulduğundan emindir. Bazı cümleler sanki senin için yazılmıştır. Peki senin roman cümlen hangisi? TEST: Aslında Hangi Roman Cümlesi Senin İçin Yazılmış Olabilir? - onedio.com, Yer: Yararlı ve Eğlenceli Linkler
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.