Jump to content

Çocuk Senfonisi ...


PatavatsiZ

Önerilen Mesajlar

Oğlum her akşam saat 10 olmadan uyur, artık stabil hale getirdik bu alışkanlığı. O uyuduktan sonra bizde hanımla anca vakit ayırabiliyoruz birbirimize. Geçtiğimiz hafta Oğuz'u uyutmakta epey bir zorlandık. İlk defa bu kadar huysuz olduğunuz hatırlıyorum. 11.00 - 00.00 arası bir saatte zorla da olsa uyutmayı başardık. Normal şartlarda her gece odasında yatar. Gece ağlarsa eğer, genelde eşim öküz gibi uyuduğu için kalkar ben ilgilenirim. Ya su için kalkıyor velet yada emzirmek için. O uyuduktan sonra bizde onun odasının hemen solunda yatak odasında uzandık. Hatun sızdı sızacak, bende telefondan bir şeyler izliyorum tam o esnada arka balkondan garip bir ses geldi. Böyle bir şey devrilmiş gibi fakat çocuk uyandıracak bir ses değil böyle nasıl desem takırdama misali. Bizim evin arka balkonu tektir, yanı yan daireler ve yan bloğun 2. katı komple tek balkon. Böyle teras gibi bir değişik. Benim hanım hemen zıpladı, Ses geldi arka balkondan diye, oda afedersin ..tünden tırsaktır böyle konularda. 1-2 sny geçmedi Oğuz yırtıyor kendini, hemen fırladım odasına, yatağın içinde oturmuş yüzü mor - kırmızı arası bir renk almış. Aklım çıkıyordu resmen, bir şey değil ne annesini yaklaştırıyor yanına ne beni. 1.5 yaşındaki çocuk resmen elleriyle itiyor ikimizi de. Ben ilk defa böyle birşeyle karşılaştım, zor bela hatun aldı oğlanı kucağına yatak odasına geçti. Oğuzun kapısı kapalı, açtım arka balkona fırladım hemen. İn cin top atıyor aq'yım. Bizim kapı hariç 4 dairenin arka balkon kapıları demirli. Hani biri çıktı geldi desem imkansız. Çocuğu sakinleştirene kadar göbeğimiz çatladı. Dedim '' hanım bu gece bizle yatsın, siz uyuyun ben ne olur ne olmaz oturucam biraz '' O gece sabahı sabah ettim. Arka balkon tarafına bakan tüm odalar genelde çocuk odası ve bizim site de 4-5 tane oğuzla yaşıt yada birkaç ay büyük/küçük bebekler var. Sabaha kadar yırttı çocuklar kendilerini. Bu olayı bir biz yaşasak amenna, gel gelelim sabah ezanına kadar susmadı hiçbiri. Ne zaman hoca '' Allah-u ekber '' dedi, ortalık sütliman. Geçen haftadan bu yana tekrar etmedi fakat kıllanmadım değil, yani sen hayırdır aq'yım gece gece çocuklara ne ..kime musallat oluyorsun. Varmıdır mevzuya aşina olan, duyan bilen ? Bi önlem alalım bişi yapalım, ben hakikaten bir daha oğlumu o vaziyette görmek istemiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Allah bağışlasın ve korusun inşallah.

 

Teşekkür ederim, allah razı olsun.

 

Aga pek anlamam bu işlerden ama bence hangi dine inaniyorsan o dine uygun korunma yöntemlerini dene

 

O akşam baya okudum ettim de anca sakinleşti çocuk. Sağa sola danıştık ettik ama, ortalık şarlatan dolu miğrim, mevzunun ne olduğu ortaya bir çıksın gerekli önlemleri alıcam teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...