-
Similar Topics
-
Yılanlar ile aramdaki iletişim ve bağ
Merhabalar size yaşadığım olaylar döngüsünden biraz bahsetmek istiyorum dünyılan besleyen bir arkadaşıma gittim ve evde olan yılan isteklerime resmen cevap veriyordu bu olay olurken aklımdan bir. Anım geçti 12-13 yaşlarındaki bir olay ölü bir yılan bulmuştum kafası taşla ezilmiş, ve o gün o yılanın yaşadığı acıyı hissetmiştim aynı zamanda flashback ile ölüm anınını görmüştüm ama yaş küçük o zamanlar bu tarz konular hakkında bilgim ise yok ne olduğunu anlayamadım dün ise o yılanı kontrol etmeyi b -
Başka Boyutla Aramdaki Perde Kalkıyor Yardım Edin
merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında üniversite öğrencisiyim.İslam dinine mensubum fakat her türlü görüş ve inanışa saygım son derece sonsuz ve öğrenmekten gocunmam.Paranormal konular hakkında araştırmalarım elbette var.Mesela gizli ilimler kitabından veyahut yıldıznamelerden faydalanırım.Burçlar doğrultusunda hareket eder ve gezegenlerin hareketleri ve etkisini dikkate alırım.Ama benim problemlerim başka boyuttaki varlıklarla alakalı.Son günlerde insanların "karabasan" olarak adlandırdıkları durum, Yer: Rüyalar
-
Bir hikaye...Annem hasta
Annem Hasta (Diken Diken Oldum Okurken) Bir kadın evde tek başına yatıyormuş.O kadar çok hastaymış ki kalkıp telefona bile uzanamıyormuş, eşini aramak için. Doktor o sırada hastahaneden evine yeni dönmüş.Bir çay yapmış kendine ve balkondan yağan yağmuru seyrediyormuş.Sokakta koşan 6-7 yaşlarında ki ufak kıza takılmış gözü.Ufak kız apartmana girmiş ve doktorun kapısını çalmış.Doktor şaşkınlıkla kapıyı açmış, karşısında üstü yağan yağmurdan sırıl sıklam olmuş ufak bir kız çocuğu duruyormu, Yer: Şehir Efsaneleri
-
Annem İçin~~YAĞMUR
SENİ ÇOK SEVİYORUM ..http://www.formistan.com/images/smilies/423423.gif Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız Anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız Anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi Anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi Anne güllerin bezemesi, gülden deste Anne sözümde tutuklu, tarifsiz beste Anne yanar yürek, can bitkin kafeste Anne hasret bağırda, anne içimde aheste Anne ızdırabın adresi mahzun yüzün Anne baharda mazlum, hazanda güzün Anne, Yer: Şiir
-
Cin'in annem kılığında sevmesi..?
öncelikle şunu belirtmek isterim cinler 6 ay kadar boyunca bana uzaktan bile olsa etki edemezlerdi.. Bunun nedeni korunuyor olmam.. biliyorum belki saçma gelebilir size ama gerçekten etki edemezlerdi taaaa ki gördüğüm rüyaya ve şu bir kaç gün içinde olanlara kadar... rüya içinde 3 kez rüya gördüm ve 3 kez sürekli tekrarlandı gördüğüm rüya...elektrikler gitmiş ve evin her yerine mum koymuşuz..hepsini yakmışız ama benim kaldığım oda şuan ki evimizde bulunmayan bir oda.. yatıyorum ve vücudum ka, Yer: Rüyalar
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.