Geceleri uykuda gelen varlık nedir kimdir ?
-
Similar Topics
-
Anneme musallat olan varlık
Öncelikle merhaba, bu konuda bir bilgim yok, yıllarca hep uzak durmaya da çalıştım hatta ama ailenizden birinin başına gelince duramuyorsunuz. Öncelikle, özellikle bu bir haftadır çok kötü annem, bundan önce de kötüydü, yakın bir dönemde çok büyük travmalar yaşadık. Kendisinin durumundan bahsetmem gerekirse; Sürekli yorgun, ve sancılı. Tek başına kalamıyor, sesler duyduğunu söylüyor, banyo yapamıyor, başından aşağı su döktüğümüzde nefesi kesiliyor hemen elleriyle sımsıkı bana tutunuyo, Yer: Paranormal Varlıklar
-
'Varlık Daveti' konusunda yardim?
merhaba ben majisyen olmak isteyen ve varlik davetleri tarafindan oldukca ilgisi cekilmis bir insanim.Bir soru sormak istiyordum.Forumda demon gibi varliklarla calismaya baslamadan once daha dusuk seviyeli varliklarla calisin denmis.Benim sorumsa bu varliklarin neler oldugu ve bu varliklarla nasil iletisime gecilebilecegi..., Yer: Maji ve Türleri
-
Elemental Varlık Yaratma
Elemental Varliklar insanlarin icerdigi bes element yerine bir yada iki element iceren ruhlardir.Yaraticilari tarafindan belirlenen belli zekalari vardir.Astralda yada Psisik dünyada yürütülen belli görevlere yardimci olurlar.Onlar usaginiz olabilirler. Ates elementi sekil almadan (formlanmadan) önce ates topu olarak belirir. Su elementi sekil almadan (formlanmadan) önce cam top olarak belirir. Hava elementinin mavimsi bir rengi olacaktir. Toprak elementi ise kil renginde, Yer: Paranormal Varlıklar
-
Üstteki Kişinin Nickine Baktığınızda İlk Aklınıza Gelen Şeyi Açık Açık Yazın!
hadi başlayalım....., Yer: Forum Oyunları
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.