-
Similar Topics
-
Obsesif-Kompulsif Kişilik Bozukluğu- Belirtileri ve Tedavisi
Obsesif-Kompulsif Kişilik Bozukluğu Kontrol edilemeyen ama sürekli tekrar edilen mantıksız alışkanlıklar ve huylar Nedir? Bu psikolojik hastalığa sahip kişiler kontrol edemedikleri ama sürekli tekrar ettikleri alışkanlıklar ve huylar geliştirirler. Çoğu kez bu zararsız ama garip huylar kişinin kafasındaki yoğun karışık duygularını kontrol edebilme ve düzenleme amacı ile başlar. Tekrar eden davranışlar ve düşünceler kişi için büyük bir endişe ve mutsuzluk kaynağı olmaya başladığı zaman, Yer: İnsan Psikolojisi
-
Obsedör Nedir.? Obsesif Kişilik ...
Obsesif Ruhlar . http://1.bp.blogspot.com/-QgS73K1cjCA/T1pjYyEAwvI/AAAAAAAAAQU/D2GXh3OTM2s/s320/400px-John_Henry_Fuseli_-_The_Nightmare.JPG Şimdi sizlere sosyofikir olarak obsesdörler hakkında bilgi vermek istiyorum ki bu konu gerçekten de önemli bir yere sahip psikoloji de farklı ve korkutucu karakterler gibi adlandırılırlar ama önce ; Obsedör teriminin anlaşılması, obsesyonun ne olup ne olmadığının anlaşılmasıyla olanaklıdır. (Obsesyon teriminin spiritüalizmdeki anlamı ps, Yer: Paranormal Varlıklar
-
Metal Türlerine Göre İnsan Davranışları
Matrak bişey ama hoşuma gitti kaynağı neresi bilinmiyor,durmadan el değiştirdiği için metalle alakası olmayanalar tırsabilir death metal sabah uyandım annemi doğradım, babamı doğradım, bakkala gittim bakkalı doğradım. mutluyum huzurluyum... doom metal sabah düşümde annemi doğradım, babamı doğradım, bakkala gittim bakkalı doğradım. bu yuzden bunalımdayım gothic metal sabah uyandim ne göreyim annem dogranmış, babam dogranmış, bakkala gittim o da dogranmış bu yuzden şüpheliyim, Yer: Gnoxis Cafe
-
Beyazperdedeki 10 Tuhaf Psikopat Karakter
Slasher filmi canisi yaratmanın formülü çok basittir: onlara bir maske ve ortalama bir isim verin (Michael, Freddy, Jason, Chucky) ve sonra şehirdeki tüm yarı çıplak gençlerin peşine takın. İşte bu noktada 10 tuhaf film psikopatı listemiz devreye giriyor çünkü burada standart korku üsluplarını aşmış! katilleri betimliyoruz. Çılgın kardan adamlardan manyak kurabiyelere kadar 10 tuhaf sinematik katili ele alıyoruz. Unuttuklarımız ve bilerek listeye eklemediklerimizi de yorumlarda tartışıyoruz.Not:, Yer: Sinema
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.