Jump to content

1 hafta


clownish

Önerilen Mesajlar

Kuzenim emre(23'o zamanlar) birane de 50 lik içip kendimizi dışarı atmıştık hava serin yaz ayları akşam vakti. Bir parkta oturup muhabbet edip şarkı söylüyorduk. Bana bir olay anlattı cinlerle alakalı bu anlattıkça ben yapboz gibi birleştirip konuyu açıklığa kavuşturmuştum. Bu konu sizin için pek ilgi çekici olmaz ama şunu diyebilirim o gece eve geçip uyuyacağımız zaman bunu hipnoz etmeye çalıştım. Önce gözlerini kapat dedim biraz iyi manada aklını berraklaştırmaya başladım sonra gözlerini aç kapat yaptırıp yormayı denedim. Bi süre sonra gözlerini kapattırıp verdiğim güven eşliğinde bunu hipnoz etmeyi başardım ama yarım yamalak bir şeydi. Neyse bu titremeye başladı hipnoz etkisindeyken bende 5 evre çıkış taktiği ile bunu çıkartmaya çalıştım gözlerini bir anda aç diyince gözlerini açar açmaz dualar etmeye başladı gözlerini kapatıp tekrar açtı ovaladı bir şeyler yaptı. ''Lan olum ne oldu'' diyince gözlerim kapalıyken bulunduğum alan gözlerimi açınca karşıma çıktı siyah beyaz bi şekilde dedi ve bana kızdı s*ktir git başlicam hipnozuna diyip arkasını döndü ben de ışığı kapatıp yanına uzandım aradan 1dk geçti ki bana ''lan elini çek uyuyacam'' dedi bir anda korkudan ışığa koştum lan olum dedim ne el sürmesi sana değmiyordum bile dedim o gece öyle yusuf yusuf geçti uyuduk. Asıl sıkıntılar o günden sonra başladı.

 

1.gün ben: saat 8 de işten çıkıp eve geldim 12 ye kadar oyun oynadım evde seyfi diye bir arkadaş ve ben kalıyoruz seyfi yan oda da ben küçük bir odadayım. Neyse yatağa geçtim uykuya daldım(o dönemlerde bolca astral seyahat denemeleri yapıyorum) uyandım aradan 1 saat geçtiğini tahmin ediyordum mutfağa geçip su içtim seyfi bana seslendi girdim odasına bana '' iyi misin sesler geliyordu senden'' dedi ''nasıl sesler'' şaşkın bi şekilde dedim. sonra ''filmi izledim bitti oturdum gerneşiyodum kafamı yukarı kaldırdım bi gölge geçti gözümün önünden 1 saniye geçmeden bi tane daha geçti bi saniye daha geçmedi ki senin odadan seslerin gelmeye başladı sonra ayak sesleri geldi ben sen her zaman ki gibi lavaboya kalkmışsındır şarkı söylüyosundur sandım geldim odana kapını açtım uyuyordun kapattım çıktım'' bunları duyunca bi korku başladı içimde ertesi gece korku muhabbeti ve yaşananlardan sonra iyice tırsmıştım. Gidip uyudum o gece 1 2 kabus gördüm ama pek hatırlamıyorum üzgünüm.

 

1.gün Emre'nin anlattıklarını iletiyorum: Kanka odama geçtim uyudum bi anda gözlerimi açtım yatağımdayım uyandığımı sandım ama solumda 3 gölge sağımda 3 gölge vardı korkmaya başladım karşımda 2 gölge daha boyları kısa paşoyu(kedisi) tutmuşlar patilerinden ve ayaklarından çekiştiriyorlar ben sinirlenip bağırmaya çalışıyorum bağıramıyorum en sonunda küfür ettim sesli bir anda uyandım. Yine etrafımdalardı bu sefer emirhan(küçük kardeşi 11)'ı tutmuşlar çekiştiriyorlar Emirhan yalvarıyor abi kurtar beni abi yalvarırım yardım et kurtar beni diye. Emre kardeşine çok düşkündür bu yüzden sinirden rüyadan erken çıkmış. tabi bana anlattığında gördüğü varlıkların zekasının sağlam olduğunu anlaya bildim. Düşünsenize kedisini seviyor kedi ile tehdit ediyorlar görsel bi şekilde fazla umursamadağını fark edince bu sefer herşeyden çok sevdiği kardeşini gösteriyorlar.

 

2.gün ben: Pek bir şey olmadı ama anlatayım rüyadayım yine saat 1 suları gece bi dağdayım ama 2 katlı ful camekanlı bi ev var önümde ev uçurumun kenarında ama uzun bir yol uçuruma bakıyor bi tarafı. eve doğru ilerliyorum evde babam ve annemi görüyorum camın dışından bakıyorum onlara babam annemi vurmaya başlıyor boğazından tutmuş tokatlıyor ben de annemi çok üzdüğü için babamı sevmem ve en sinir olacağım şey budur annemin babamdan dayak yemesi neyse babam annemi vuruyor bende camı yumrukluyorum bırak onu bırak gelirim içeri öldürürüm seni diye bağırıyorum ama babam bana git git diye eliyle işaret yapıyor ama yürü git sen karışma tarzında değil. oğlum kaç kendini kurtar der gibi işaret yapıyor korkulu gözlerle. o esnada bende sinirden uyandım bir anda.

 

2.gün Emre annesi ve kardeşi anlatıyor: köye gitmişler o gün köyde kalıyorlar emre uyumuş emirhan ile annesi tv bakıyorlarmış emirhan yerde uzanır vaziyette bir anda emre bağırmaya başlamış rüyasındayken annesi hemen başına gitmiş uyan oğlum uyan diye emre uyanmış ama gözleri kapalı emirhanın üstüne doğru yürümeye başlamış tabi bağırıyor emre küfür ediyor emirhan'a annesi yani halam direk diyo emirhan'ın üstüne kapandım emre'yi ayağımla iteledim bi kaç saniye sonra emre gözlerini açtı mos mor yüzü ne oldu anne dedi. Halam diyo emre'yi yatağa yatırdım nas felak okumaya çalıştım nefesim kesiliyordu okuyamıyordum dedi.

 

Devamını sonra anlatırım ilgilenirseniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...