Jump to content

SS Ourang Medan Olayı


NizaL

Önerilen Mesajlar

http://i.hizliresim.com/X69ma7.jpg

 

1947 yılının Haziran ayında Endonezya'nın Sumatra açıklarında seyreden kargo gemisi "SS Ourang Medan"dan tehlike mesajları gelmesiyle başlayan olaylar büyük felekatle sonuçlanmasına rağmen hala sır perdesi aralanamamıştır.

 

Gemiden "Kaptan Dahil Tüm Mürettebatımız Öldü" şeklinde yardım ve tehlike mesajlarının gönderilmesinin ardında "Ölüyorum" şeklinde ikinci bir mesaj gönderimiştir. Yardım çağrısını alan "Silver Star" adlı gemi koordinatlarını değiştirip SS Ourang Medan a yardım etmeye gitmiştir.

Gemiye ulaştıklarında bir köpek de dahil olmak üzere sadece cesetlerle karşılaşmışlardır. Mesajı gönderen adamı da haberleşme odasında ölü olarak bulmuşlardır.

Olayı tuhaf yapan tüm cesetlerin elleriyle yukarıyı işaret etmiş olmaları, ağızlarının sonuna kadar açık ve dişlerinin korkudan sonuna kadar sıkılmış ve gözlerinin faltaşı gibi açık olmasıdır.

 

ofpof

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Zamanında bu gemide öldürülen tipik bir intikamcı ruh saldırısı. Herkesi öldürme şekli aynı çünkü kendisi de zamanında aynı şekilde öldürülmüş olabilir. Gemi hala duruyor mu acaba?

 

Düzeltme: Biraz araştırma yaptım ve olaydan sonra battığının ve battığı bölgede geminin herhangi bir izine rastlanmadığını öğrendim. Olay sonrası gemiyi kurtarmaya giden Silver Star isimli bir geminin kaptanı ve mürettabatıyla birlikte SS Ourang Medan gemisine çıktıklarını ve ölüleri gördükten bir süre sonra hepsinin gemideki ne olduğu belirsiz bir gaz ve ardından gelen patlama sonrası öldüklerini öğrendim. Geminin battığı noktada çok fazla metan gazı tespit edilmiş bunun cesetler sebebiyle oluştuğu söyleniyor fakat ortada ne gemi nede ceset var. Eski kayıtlara bakılınca SS Ourang Medan adında bir geminin olmadığı belirtilmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...