-
Similar Topics
-
Pineal Gland-Epifiz Bezi Kireçlenmesini Nasıl Temizler ve Koruruz?
http://imagizer.imageshack.us/a/img537/6314/aHFmgr.jpg Birinci adım olarak kireçlenmeyi meydana getirici maddelerden uzak durmamız lazım. 1 – Kimyasallar Flouride, Chlorine ve Bromide gibi kimyasal maddeleri hayatımızdan uzaklaştırmamız lazım, bilhassa fluoride pineal gland tarafından kolayca çekilen bir madde, burada calcium fosfat kristalleri oluşturuyor, diş macunu ve genelde musluk sularında mevcut, ağır zehir içeriği olup pineal glandde kireçlenme yoluyla işlevsiz hale getiriyor, kay -
Epifiz Bezi (pineal bez) 🌌
Epifiz bezi kısaca üçüncü gözümüzü yöneten mini organ ve zihnimizin psişik algı merkezidir. Ne yazıkki günümüzde en kolay etkilenen ve işlevini kaybeden organlarımızdan biridir.-Epifiz bezi sağlığı için daima pozitif ve açık zihin durumunu korumalısınız, olumlu düşünmelisiniz. Bu durum sizi ruhen olumlu etkilediği gibi fiziken de olumlu etkileyecektir.-Epifiz bezini güçlendirme ve temizleme amaçlı kısa süreli vegan diyetler uygulayabilirsiniz.-Alkali gıda tüketimine önem göstermelisiniz. İyot ba, Yer: Psişik Yetenekler
-
Timus bezi veya Çakrası
Eminim ki bir çoğunuz bunu okuduğunda oha bi çakra daha mı veya oha bi bez daha mı daha neler gibi tepki verebilir... Sitede biraz araştırma yaptım ve bu çakra veya bez ile ilgili bi şey bulamadım ben de bu bilgimi sizinle paylaşmak istedim. Hadi buyrun... Timus çakrası veya timik çakra, göğsün üst kısmında, kalp çakranın hemen üstünde ve sağında, kalp ve boğaz çakraları arasında yer alır. Bu, niyetin ortaya çıktığı alan ... ve İlahi aşkın, şefkatin, hakikatin ve affetmenin duygular, Yer: Aura&Çakralar
-
Kanseri Başlangıcında Tespit Edebilecek Deri Implantı
Bilim insanları kanseri daha başlangıç aşamasında tespit edebilecek bir deri implantı geliştirdiklerini açıkladı. İmplant, bazı kanser türlerinin belirtileri arasında yer alan kanda artan kalsiyum oranını tespit edip impantın takılı olduğu yerdeki derinin rengini değiştiriyor. Bilim insanları implantın henüz geliştirme aşamasında olduğunu ancak gelecekti kanserin erken teşhisinde kullanılabileceğini söylüyor. Sciente Translational Medicine adlı bilimsel dergide yayınlanan araştırmay, Yer: Sağlık
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.