Jump to content

Donmuş Canlı İnsanlar


NizaL

Önerilen Mesajlar

Donmuş olmalarına rağmen hala canlı olan insanlarla ilgili efsaneler, bilim insanlarının itirazlarına rağmen yüzyıllardır anlatılmakta.

 

http://i.hizliresim.com/LDAoo0.jpg

 

1981 yılında, Kuzey Dakota'da yaşanan bir olayda, resimde gördüğünüz Jean Hilliard isimli genç kadın -22ºC'de mahsur kaldıktan sonra donmuş halde bulunmuştu.

 

"Hastaneye götürüldüğünde, derisi hipodermik bir iğneyle delinemeyecek kadar sertti. Vücut ısısı, bir termometrenin gösteremeyeceği ölçüde düşüktü. Yüzü çok soluktu ve gözleri ışığa tepki vermiyordu. Ancak yaşıyordu. Nasıl canlı olduğunu açıklayamıyorum." diyor Dr. George Sather.

 

Onedio

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu olayı araştırmıştım bir dönem, hatta bildiğim kadarıyla bu abla hala yaşıyor. Akşam arkadaşlarıyla goy-goy dan dönerken arabası bozuluyor, hadi diyor şurada bizim eleman var yürürüm sıkıntı yok. Tam eve varacak bahçede yığılıyor kalıyor hatun. 5-6 saat sonra mı ne buluyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cryonics diye bir ölümsüzlük projesi var.Yüklü bir miktar para karşılığında sizi donduruyor,uzun yıllar saklıyor cesedinizi öldükten sonra.Ama cesedin mümkün olduğu kadar çabuk getirilmesi lazım ki fazla bozulmadan hemen dondurulsun.İleride ölüleri geri getirebilecek bir teknoloji doğarsa da uyandırmayı düşünyorlar,ya da ne bileyim bilinç aktrması falan.Ürkütücü...

DenizFeneri tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...